2777
2789

از لحاظ قد و قیافه پایینه

معلم و خوش اخلاقه

قبل عقد خیلی دوسش داشتم ولی جدیدا نمیدونم چم شده 

چکار کنم ؟طلاق بگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوری گفتی حس کردم آب رفته😑

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

من شوهرمو بخاطر ظاهرش انتخواب کردم اوایل خیلی برام جذاب بود ولی الان عادی شده برام دیگه جذابیتی نداره نمیگم دوسش ندارما دارم ولی خب ظاهرش برام عادی شده هرچند که اون هرروز به خودش میرسه اندامشو درست میکنه ولی دیگه مثل روز اول نیست برا من ظاهر بعد یه مدت عادی میشه برا ادم

وطنم😔🖤🖤🖤🖤

زود عقد کردی؟؟؟

گاهی اولش آدم هیجان زده هست همه چیز رو قشنگ میبینه . کمی‌که زمان میگذره و میگذره و هورمون هاش فروکش میکنه اصل قضیه رو میبینه. بایت همین میگن حدودا ۹ ماهی آشنایی داشته باشین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بنظرم یه چند روز ازش دور بمونی هیچ ارتباطی نداشته باشین اونوقت میفهمی که دوسش داری گاهی آدم الکی چون هیجان عشق فروکش کرده فک میکنه عشقی وجود نداره مخصوصا تو دورانی که شما الان هستی پیش میاد