2777
2789

قدش تقریبا 165

سبزه

قیافش معمولی رو به خوب

شغل نداره

تک دختره

خانواده از نظر مالی کاملا معمولی 

اخلاق و رفتارش خوبه، سرسنگینه، محجبه اس، اهل دوستی با جنس مخالف نیست و...

تحصیلاتشم لیسانسه

به نظرتون چقدر شانس ازدواج داره؟ خودش که خیلی ناامیده. میخواستم بدونم شمام همین نظرو دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا‌تا‌الان‌ازدواج نکرده؟والا دخترای جوون ترهم تو این شرایط شانس ازدواجشون‌با‌ پسر‌همه چیز تمام کمه.🤕

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
اولن بزرگترین اشتباه ازدواج دومن به اینا نیس به پیشونیه که خدا برات نوشته

نه اینجوری نگو

چرا بزرگترین اشتباه ازدواجه؟

ازدواج خیلی خوبه. آرامشی که زندگی مناهلی داره مجردی نداره. 

چرا تا الان ازدواج نکرده؟؟

راستش تو این سن دیگه باید یکم توقعاتشو از همسر ایندهش بیاره پایین

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
امیدش به خدا باشه خدا بخواد که جور کنه سن و سال و... هنه بهونن انشالله بخت خوبی به زودی نصیبش شه

ایشالا

قبلا تر که سنش کمتر بود خواستگارایی داشت. ولی انقد بیخودی رد کرد. الانم که دیگه تک و توک داره که یا ازش کوچیکن یا کلی ویژگی های منفی دارن

نه اینجوری نگو چرا بزرگترین اشتباه ازدواجه؟ ازدواج خیلی خوبه. آرامشی که زندگی مناهلی داره مجردی ند ...

انشالله اینطرف پل میای حتمن یه پیغام بهم بده البته بعد صاحب بچه شدن  و گذشت چن سال اززندگی.صبح که پا نیشی حسرت این روزهای مجردی رو خواهی خورد