2777
2789

حالش خوب نیس سه روزه تب داره خودمونم ی هفته هست مریضیم و کروناست احتمال خیلی زیاد.تست دادیم هنوز جوابش نیومده بعد از ظهر میاد  . برا بچم خیلی نگرانم زنگ زدم چهل سی میگه چون سه  روزه تب داره ببرش دکتر تو رو خدا تجربه ای دارید بگید دارم میمیرم از استرس .دکتر خوب سراغ دارید بگید 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سلام خوبید ملاج بچه شما زودبسته شد نگفتن باید عمل بشه

سلام نه والا من زیاد دکتر نبردم بخاطر کرونا .تا یک سالگی که هی اندازه می‌گرفتم رشدش خوب بود. اما یکسالکیش و بعدش ی سانت کم داره دکتر بردم گفت باید چند ماه بیاریش اندازه بگیرم بعد نظر بدم. ان شاءلله که چیزی نیست خودتو نگران نکن .دور سر بچه ات چنده ؟ چند ماهشه؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من باید عمل بشه ۵ماهشه 

ای بابا چرا ؟ منم والا واسه کرونا گرفته بود بردم دکتر چیزی نگفت.گفت باید چند ماه بیاری اندازه بگیرم بعد بگم .ببین عزیزم طب اسلامی ببر واسه همه دردا درمان دارن .تا دیر نشده ببر حتما. میشه بگی الان دور سرش چنده ؟

عنوان
17 بازدید| 0 پست

سلام من کارشناس پشتیبانی اپلیکیشن کیک آنلاین هستم و خوشحال میشم در خصوص سفارشات کیک تولدها و مناسبتهای کودکان دلبندتون با شما تعامل داشته باشم.

یکی از دغدغه های طبیعی مادرای عزیز این است که برای مراسم تولد چه کیکی رو از کجا بگیرن و معمولا این موضوع وقت خیلی زیادی رو توام با نگرانی ازشون خواهد گرفت. اعم از سلامتی کیک، کیفیت ظاهر و طعم کیک و اینکه کیکشون سر موقع دستشون برسه.

کیک آنلاین همه ی این دغدغه ها و مشکلات رو حل میکنه. علاوه بر اینکه کیکسازای باکیفیت و حرفه ای شهرتون رو میتونین تو کیک آنلاین پیدا کنین، یه تنوع بسیار بسیار بالا و به روز از کیکهای داریم که میتونین از بینشون انتخاب کنین. خیالتون هم راحته که سفارشتون به موقع و به بهترین شکل تحویلتون میشه.

آدرس سایت و لینک دانلود اپلیکیشن خدمت شما:

https://cake-online.com

خوشحال میشم اگه سوالی هم داشتین با شماره واتسپ من در ارتباط باشین تا راهنماییتون کنم:

09222948509

من دخترم و پسر یک ساله ام را کلینیک لبخند کودک من پیش دکتر لیلا کرایه چیان بردم چند ساله میشناسم و از نحوه کار و رفتار و چیدمان مطب راضی بودم هزینه پسرم یک میلیون و پانصد شدضمنا دخترم اتیسم هست و 8 سال پیش اونجا بردم و درمان با بیهوشی انجام دادم که7میلیون وایستاد