2777
2789
عنوان

از فکرم بیرون نمیره

364 بازدید | 24 پست

جدا شدم ،همسر بهم خیانت میکرد روزای آخر ک قرار بود بریم محضر با ی نفر آشنا شدم و بیرون قرار گذاشتیم همو ببینیم نگو آقا هم از طرف همسر سابقم و همه چی برنامه ریزی شده بود 

به هر حال طلاق رو گرفتیم منتهی به فکرم این میاد ک در آینده همسر سابقم مشکل ساز باشه و این چیزا رو به همسر آینده ام بگه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اقاهه چیشد که باهاش قرار گذاشت؟

په میزاشتی امضای طلاقت خشک بشه بعد😐

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خب داشته طلاق میگرفته این اداها واسه چیبوده ؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
۲۳

اونوقت شوهرت چند سالش بود؟🤔

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

مثلا ثابت کنه خیانتکاری؟ کسیکه درحال طلاقه و اونطرفم قید زندگی مشترکو زده چیومیخوادثابت کنه ادمیکه طلاق بگیره به اون‌همسرسابقش کاخیانت نمیکنه خودش درحال زندگی مشترک خیانت کرده این دوتا باهم فرق دارن بهش بگو خاک توسرت که فرق این دوتارونمیفهمی ازین ببعد بتو ربطی نداره تا همه جات نسوخته ازفکرمن بیا بیرون برو سمت همون کساییکه لیاقتته 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
آره والا 

بگو تا جونت دراد  فضول نخاستم اصلا کاش همون موقع بحسابت میرسیدم  که اینقدر دور برنداری میبینیکه خاطر خواه کم‌ندارم هستن کساییکه میان خواستگاریم البته این دفعه بیشتردقت میکنم وگرنه چه فراوانه اشغال که نمونش تویی