2777
2789
عنوان

مانتو رو 600 گرفتم می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167691 بازدید | 1235 پست
من 20 سالم هست هنوز ندیدم کنل. خیابون مانتو بفروشن کجا زندگی میکنی که کنار خیابون مانتو میفروشن  ...

تجریش شبا دستفروشا مانتو میفروشن‌ملت یجوری صب میکشن ک نگو 

اخرشم‌میگن از تجریش خرید کردیم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ادب 🙂

اکثراً کامنت هاش گستاخانه و بی ادبانه است

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ی عده میگن وای 600 چ گرونه  ی عده میگن 600 ک پول ی جفت جوراب ماست کی میخاین بفهمین ک چیزی ب ا ...

هیچوقت قرار نیست بفهمن 😌

چیزی که تا الان نفهمیدن رو کی قرار بفهمن دیگه 

هیچوقت 

بعدشم نمیفهمم فاز اونایی که همه جوره به شخصیت هم توهین میکنن 

عکس مانتو صحفه ی چنده؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

خوب اینو گذاشتی یه جا بپوشی که شناسایی میشی .مبارکت باشه ولی من خوشم نیومد

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خیر  حسود#   نباشیم😁❤

حسودی ب چی؟

تیکرت ۴۶ هفته ش مونده بارداری فوقش ۴۰ هفته س.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خیر  حسود#   نباشیم😁❤

دروغارو شما میگی من حسودی کنم

همه گفتن عکس تلویزون تونو بده اون روز ندادی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲