2777
2789
عنوان

به این خانم چی میگن از لحاظ شخصیت.

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 55 پست
چه دلیلی داره وقتی خوشتون نمیادفالوش میکنیدو شمارشودارید پاک کنید به همین راحتی

گروه خانوادگیه چند بار لفت دادم باز منو بردن

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رفت آمدمو کم کردم به بهانه کرونا ولی تو گروه خانوادگی همه چیز تو ضیح میده 

باز نکن پیاماشو یاازگروه بیابیرون اگه رو اعصابته،ادم های پولداریو میشناسم ک عیب شون میاداصلابگن پولداریم اینو داریم اونو داریم درنهایت سادگی وفروتنی زندگی ورفتارمیکنن،اینا برمیگرده ب اصالت!

خب دیگه  اون زمان لابد سرزنشش کردن چرا شوهرت بیکاره  حالا شغل شوهرش چیه؟

نه کسی نگفت بیکاره پدر شوهره و پدر زنه حمایت میکردن.

شغل آزاد داره والا ما هم هنور نمیدونیم دقیق چیه ماهی ۶۰ میلیون در آمد داره

عزیزم‌ منم خرج نمیکنم حرفاشم برام مسخره یکجایی ادم دیگه حالش بدمیشه ۴تا مانتوخریده بود عید ۲تومن پون ...

بله بله همش میگه

اونو نمیدونم 

ولی شمارو میدونم ایقد فضول زندگی بقیه نباش بزار هرکار دلش میخواد بکنه

بی تفاوت باش...؟؟؟چون هرچیزی ارزش فکر کردن ندارد....شادی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ضعیف....  
باز نکن پیاماشو یاازگروه بیابیرون اگه رو اعصابته،ادم های پولداریو میشناسم ک عیب شون میاداصلابگن پولد ...

باور میکنی من عمومهام فوق تخصص سالی دو بار میره آمریکا پیش بچه هاش گاهی اصلا ما نمیدونیم کی رفتن کی اومدن.

خانواده پدریم واقعا پولدارن ولی انقدر ساده میپوشن و میگردن.

این خانم نوبره والا

بین خودمون بمونه یک کم حسودیم میشه

حستو درک میکنم ولی مههم اینه تو زندگیت با شوهرت ارامش داشته باشی قطعا شمام کم کم اوضاعتون بهترمیشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
باور میکنی من عمومهام فوق تخصص سالی دو بار میره آمریکا پیش بچه هاش گاهی اصلا ما نمیدونیم کی رفتن کی ...

من ی جایی شنیدم اگه چیزی داری نباید ی رخ بکشی،طبیعیت ازت میگیردش حالابچت باشه همسرت باشه پول باشه

حستو درک میکنم ولی مههم اینه تو زندگیت با شوهرت ارامش داشته باشی قطعا شمام کم کم اوضاعتون بهترمیشه

چه میدونم دیگه پیر شدیم و آروزهامون بچه گونه شده