2777
2789
عنوان

ته چین گوشت با marzi🙆🏻‍♀️

3691 بازدید | 24 پست

سلام جیگرا 🙋🏻‍♀️ 

قبلا من دستور ته چین مرغ و ته چین هویج رو براتون گذاشتم

روند پخت این ته چین هم دقیقا به همون صورته منتها با این تفاوت که لایه میانی ته چین گوشت پخته شده هست

(من برای پخت این غذا از گوشت گردن گوسفند استفاده میکنم) 

کف گوشت رو میگیریم(گوشت رو با کمی آب میذاریم چند دقیقه قل بزنه بعد گوشت و ظرف پخت رو میشوریم و از اول شروع میکنیم) 

بعد گوشت رو با یه پیاز درسته و کمی نمک و زردچوبه و یه تیکه چوب دارچین و یک لیوان آب میذاریم 45 دقیقه تا یک ساعت توی زودپز بپزه

تا اون داره میپزه مقداری پیاز داغ خلالی درست میکنیم و مقدار نسبتا زیادی زعفران دم میکنیم(غلیظ و پر رنگ) 

وقتی گوشت پخت استخوانش رو جدا میکنیم و به صورت ریش ریش در میاریم

بعد گوشت ریش شده رو به همراه پیاز داغ و کمی زرشک(سلیقه ای) و خلال بادام توی تابه روی حرارت میذاریم و نصف از زعفران که آماده کردیم رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم (خیلی کم)

برنج رو با نمک چلو کش میپزیم و کمی دون آبکش میکنیم

بعد توی یه کاسه یک عدد تخم مرغ کامل+پنج قاشق ماست(من سون پرچرب استفاده میکنم) +کمی نمک و فلفل +سه قاشق غذاخوری روغن+یک قاشق غذا خوری گلاب+مابقی زعفرانی که دم کردیم رو مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه

بعد برنج رو با مایه خوووووووب و یکدست مخلوط میکنیم

بعد کف و دیواره های یه وک یا قابلمه تمیز و سالم(تاکید میکنم سالم چون اگر حتی یه خش داشته باشه ممکنه ته چین بچسبه و درست برنگرده) رو  میذاریم خوب داغ بشه بعد نصف برنج رو میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و خوب فشارش میدیم بعد مایه گوشتی که آماده کردیم رو روی برنج پهن میکنیم و فشار میدیم بعد لایه دوم برنج رو میریزم و صاف میکنیم فشار میدیم

من توی این مرحله یه تیکه کره که تازه از فریزر در ٱوردم رو درشت روی سطح برنج رنده میکنم و دم کنی میذارم

بعد اجازه میدیم 45 تا 50 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بپزه 

بعد برمیگردونیم و تزیین میکنیم و سرو میکنیم😊

.Pain🔥you made me a believer

عذر میخوام توی دستور فراموش کردم بنویسم

کف و دیواره های قابلمه تون رو بذارید خوب داغ بشه و خوووووب با برس چرب کنید

هم کف رو هم دیواره ها رو چرب کنید بعد برنج رو بریزید

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.