2777
2789
عنوان

سلام چیکارکنم وابسته به کسی نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست
حالا اطرافیان من بهم میگن توخیلی دل سنگی 

بخدا تو این دوره باید ایطور باشی نمیدونی چقه وابستگی بده وقتی طرفت بفهمه،وهرچه کوتاه بیای باز اون دنبال بهونه باشه چون میدونه هیچ طوری ولش نمیکنی 

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ارزوم میگم ای طور باشم 😔

☹💖

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

چندسالتع :)

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
30

🙂من زیاد دل نمیبندم‌ البته  ۱۵ سالمه😑

دوستم که بهش گفتم خیلی وابستتم،بدون اینکه بفهمم چش بی منو بلاک کرد فقط میگم کاش نمیگفتم،چندروز خواب ازم گرفت هیچ وقت نمیبخشمش چون ایقد بی جنبه بود

همسرم شاه من است 
نمیدونین مشکل ازکجای،میگن کمبود محبت دارین 

باید خودت خودتو بفهمی.سوالاتتو از خودت بپرسی واقعا کمبود محبت داری؟

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

روی خودت وقت بزار مثلا وقتاتو با چیزا و تفریحات جالب تکی بیشتر پر کن به مرور ازشون فاصله بگیر خودتو سرگرم کن مثلا برو گیم یاد بگیر گیم بزن مثل فورنایت یا برو سریالای امریکایی و ترکی ببین برو یوتیوب ببین 

برو توییچ استریم ببین 

رمان بخون 

تفریحات تکی رو بیشتر کن 

بعد از اون روی خودت کار کن برنامه درس و اینده با خودت بیشتر خلوت کن و حرف بزن 

و با خودت بگو این دنیا دو روزه چه اهمیتی داره که طرف به من بگه یا نگه من خودمو تلف بقیه نمیکنم 

اره تو خانوادم زیاد بهم توجه نداشتن خیلی گوشه گیرم تو جمع نمیتونم برم 

پس باید رو خودت خیلی کار کنی از رفتن ادما اصلا نترس عزیزم خب چون هرچقد ما بزرگ در میشیم دغدغه مون تو زندگی خیلی بیشتر میشه و کم پیش میاد کنار هم باشیم.و ابن که توقعی ای از کسی نباید داشته باشی 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
دوستم که بهش گفتم خیلی وابستتم،بدون اینکه بفهمم چش بی منو بلاک کرد فقط میگم کاش نمیگفتم،چندروز خواب ...

خب اینجا کاملا مشخصه تقصیر تو نیست چرا سر چیزی که تقصیر تو نیست خودتو محکوم میکنی یا به خودت انگ میزنی ادمای امروزی مشکل پیدا کردن ظرفیت محبت زیادی ندارن بگو به درک و برو یه فیلم خنده دار ببین به جای فکر کردن بهش و خوش باش