2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته چندم۳۰بود؟؟؟ من با سونوی شکمی تو۱۸-۱۹هفته ۳۱بود بامثانه پر  الان چندشبه شیاف میزنم ۱ماه د ...

من تو سونو انومالی ۳۰/۳ بود هفته ۱۸ و ۵ روز ،هفته ۱۹ رفتم پیش دکترم گفت اورژانسی برو سونو سرویکس ،رفتم سونو سرویکس دکتر گفت که داره سرویکست باز میشه سرع برو دکترت،دیگه اورزانسی در عرض ۳ ساعت خوابیدم و عمل شدم ،نه درد داشتم نه انقباض نه هیچی 

من سرویکسم تو 16 هفته 29.8 بود سرکلاژ نشدم

من ۱۸ هفته ۳۰/۳بود ۱۹ هفته دکتر فرستادم سونو اورزانسی کفت داره باز میشه سرع عملم کرد فردا عمل گفت خدا رحم کرد کمتر از ۱ سانت مونده بود که بچت سقط شه الان هم ۳ هفته استراحت مطلق بدون نشستن و حتی دستشکویی رفتن ،تازه ۳ روز گذشته و خستم

هفته چندم۳۰بود؟؟؟ من با سونوی شکمی تو۱۸-۱۹هفته ۳۱بود بامثانه پر  الان چندشبه شیاف میزنم ۱ماه د ...

من الان هفته ۲۰ هستم فعلا شیاف و امپول و متازون بهم داده گفته تکون نخور و فقط امیدت به خدا باشه،من همه چی نرمال بود بدون هیچ سابقه و...یکدفعه ای اینجوری شد

الان هفته ۲۰،خونابه میبینم اما الان خوابیدم سفیدم ،شما سرکلاژ شدین؟

بله عزیزم من سر پسرم سرکلاژ شدم.الان پسرم سه سالشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

ولی بعد به یه چیزی شک کردم 

اینکه من سونوی اول را با مثانه پر انجام دادم دومی را خالی 

علامت خاصی هم نداشتم 

به نظرتون مثانه خالی خطا داره؟

اخه منشی سونو گراف میگفت بعد از ماه ۳ دیگه نیازی نیست مثانه پر باشه

ولی بعد به یه چیزی شک کردم  اینکه من سونوی اول را با مثانه پر انجام دادم دومی را خالی  ع ...

عزیزم سلام من که سونو ۱۹ هفته اورژانسی رفتم هم مثانه پر سونو کرد هم خالی اما گفت فرقی نکرده و باید برم سریع پیش پزشکم که پزشکم هم اورژانسی سرکلاژ کرد

الان چند وقته میگذره؟شما استراحت مطلقین؟طول سرویسکس هیچی بهتر شده؟