2777
2789
عنوان

پسرم تب داره میترسم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 21 پست
پیاز ورنده کن بزار کف پاش عفونت بدن ودفع می کنه تبش می یاد پایین در ضمن ساعت کوک کن تب خطرناکه  ...

اره ساعت و کوک میکنم تندتند چکش میکنم 

خیلی ممنون 

تو شدی 🌙من👶❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیاز ورنده کن بزار کف پاش عفونت بدن ودفع می کنه تبش می یاد پایین در ضمن ساعت کوک کن تب خطرناکه  ...

تب خطرناکه ولی وقتی کنترل نشه 

وقتی کودک شیاف گرفته پاشویه شد تب قطع شده 

دیگه الکی استرس دادن درست نیست 

خواب لازم داره مادر 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اره بزن نت خودت ببین ساعت تب بر شیاف م.ه نمی دونی تب بر بهداشت میگه چند ساعت به چند ساعت وقتی واکسن ...

باشه عزیزم

اره پیشش میخوابم ،ممنون از کمکت 

تو شدی 🌙من👶❤️
تب خطرناکه ولی وقتی کنترل نشه  وقتی کودک شیاف گرفته پاشویه شد تب قطع شده  دیگه الکی استر ...

منم گفتم ساعت وکوک کنه بخوابه یه وقت خوابش طولانی نشه دخترمن یه بار تبش اومدپایین بعد نیم ساعت دوباره رفت بالا استرس چیه خانم استارترخودش فهمید دارم چی می گم وقتی آدم می یادیه کمکی هم بکنه بازم امثال شماهامی یان دنبال بحث کردن می گردین 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚