2777
2789

همش میگم الان کجاس چیکار میکنه هیچوقت فکر نمیکردم انقدر راحت فراموشم کنه الان ده ماهه ک ندیدمش باهاش حرف نزدم یعنی الان با کسی رابطه داره نمیدونم خیلی کلافم داریم جدا میشیم خیلی دوسش نداشتم اما خوب سه سال باهم بودیم یاد خاطرات می افتم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شذی

هنوز طلاق نگرفتم  از اولش بهم دروغ میگفته خیانت کرد نمیدونم تا چه حد من فقط تلفنیشو فهمیدم ولم کرد چهل روز تک و تنها توشهر غریب از تو جیبش مواد پیدا کردم زد تو گشم بی حرمتی کرد ب خانوادم خودشم رف

هنوز طلاق نگرفتم  از اولش بهم دروغ میگفته خیانت کرد نمیدونم تا چه حد من فقط تلفنیشو فهمیدم ولم ...

😔😔😔😔😔😔چی بگم بعضیا اینقد خوشبختن مبگن خدا تو اونا چی دیده ک برا ما ندیده

پس بهتر دلت برا چی این تنگ میشه

حتی ی بارم نیامد ببینه کجام خوب منم بالاخره ی اذیتایی کردم ولی هیچوقت فکر نمیکردم انقدر راحت ازم دل بکنه 

من درکت میکنم میفهمم چی میگی 

خیلی ناراحتت کرده ولی بازم دلت تنگشه 

بگم اینم میگذره جوری فراموشش کنی که خودت تعجب می‌کنی الان سختته ولی میگذره 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
من درکت میکنم میفهمم چی میگی  خیلی ناراحتت کرده ولی بازم دلت تنگشه  بگم اینم میگذره جوری ...

اون اوایل ک رفته بود خیلی اذیت میشدم شبها خوتبم نمیبرد بهش تذکر داده بودم ک اگه تکرار کنه کارتشو ازش جدا میشم ولی گوشش بدهکار نبود من هیچوقت اولویتش نبودم 

😔😔😔😔😔😔چی بگم بعضیا اینقد خوشبختن مبگن خدا تو اونا چی دیده ک برا ما ندیده

نمیدونم شاید من خودم ناخواسته کسیو قضاوت کردم و دارم کارما پس میدم