2777
2789

سشنبه هفته پیش با خواهر شوهرم دعوای بدی کردم.بزارید از اول بگم.من همسرم باشگاه بدنسازی داره تو این چندسال کلا خودم مدیریت میکردم و مربی بودم و چندتا مربی داشتم خواهرشوهرم یک روزم نمیومد باشگاه بعد زایمانم من کلا سپردم ب خانمی و گفتم هرچقدر در میاری ماله خودت فقط به من اجاره ماهانه باشگاه رو بده همه چی پای خودت ک این خانم چندماه کار کرد کلی هم راضی بود و اما سر پولایی ک میبرد خونه با شوهرش دعواش شده بود و گفت ک دیگه نمیتونم بیام و منم کلا سالن رو تعطیل کردم ک چند ماه واقعا اذیت شدم همه تماس و زنگ و ک لطفا راه بندازید و فلان مادرمم گف من باز میکنم منشی میشم شما مربی بگیرید ک شوهرم مربی گرفت خدایی همه چی خوب بود بعد سه ماه سر وکله خواهرش وا شد و اومد باشگاه شروع کرد ب دخالت کردن ک چرا ساعتش این ساعته چرا مادرت این کار و کرد چرا مادرت با این خندید منم اعصابم خورد شدو اخر ب مادرم گفتم نیا اینا فکر میکنن تو اونجا هستی کل پولارو تو میبری

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

خب

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا همسرت راضی بود به اون چه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

مامانم ک رفت پشت سر مادرم کلی حرف زد مادرم گفت ولش کن جوابش رو نده مهم نیس بزار هرچی میخواد بگه بگه یکثره با مربی دعواش میشد و رفتارای بدی داشت هروز همه گله میکردن ازش منم گفتم بزار هم خودم برم تمرین کنم هم ببینم چخبر و دیدم واقعا رفتارش خیلی بده و شوهرمم باخبر بود اما چون خواهرش بود نمیتونستیم چیزی بگیم و بعد دوسال مربی از دستش فرار کرد و رفت

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

شوهرم گفت اگه میشه خودت برو مدیریت کن باشگاه رو بچه هارم بده مادرت نگهداره تا بتونیم بزاریم مهد مادرمم قبول کزد و رف خلاصه هروز یکی و نارحت میکرد و ما طرف و یجور راضی میکردیم و جمعش میکردیم میرفت من هنیشه وقتی میرم باشگاه تو کوله ام خوراکی بطری اب تو حونه ام هم قهوه میخورم چی بشه عجله ای برم و چیزی نباشه