من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امتیاز داری؟؟؟ باید بری تو سایت ثبت نام کنی مدارک جمع کنی برای امتیاز بندی
سایتش چیه؟
چه مدارکی؟
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
از اول تیر ثبت نامش تو سایت شروع میشه، اگه واجد شرایط باشی پیامک میاد از مدرسه که حضوری مدارک ببری
شرایطش چیه ؟
من کلا مدرسه شاهد درس خوندم .امتیاز لازم باید کسب کنی از شرط معدل و حافظ قرآن و بچه شهید و ایثارگر و جانباز بودن تا سابقه جبهه پدر جزو امتیازات محسوب میشه و البته پارتی باشه حله. ولی معدل و قبولی توی المپیاد ها براشون ارزشمنده