2777
2789
عنوان

وزنم وحشتناک رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست
من خودم گرفتم  حتما شماهم میتونی بگیری . اسمشو نذار رژیم .بگو میخوام سالم خوری داشته باشم . ...

منم قبلا خودم میگرفتم وزنم رو حدود شصت شصت و خورده ای نگه میداشتم 

نمیدونم چم شد یه مدت نتونستم هی میومدم کالری شماری کنم یا رژیم بگیرم هی ول میکردم یهو چشم باز کردم دیدم اینجوری شدم 

مرسی از پیشنهاد هاتون سعی میکنم همه رو انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا خودم میگرفتم وزنم رو حدود شصت شصت و خورده ای نگه میداشتم  نمیدونم چم شد یه مدت نتونست ...

فدات

موفق باشی 

اگه تاپیک زدی یا گروه زدی منم تگ کن بیام دور هم لاغر شدن بهتره😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
تقریبا هم قد و وزنیم.منم اصلا اراده ندارم صدمدل رژیم هم دارم از دکتر تغذیه تا کرمانی و لیمومی...اما ...

منم دقیقا همین کار رو کردم 

دکتر کرمانی ٫ غفاری/ لیمومی/ کتوژنیک/ کالری شماری... هیچکدوم رو انجام ندادم

کرفس رو دارم ولی مانکن رو نداشتم با هم فرق دارن؟ دانلودش میکنم

بنظرم مانکن بهتره چون مقدار چربی و این چیزارو هم مینویسه . من با کالری شماری تا الان ۶ کیلو کم کردم 

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹

[QUOTE=194709310]کاش میشد.من قندم میفته زود.به حالت غش میرسم[/ولی من با کم خوردن و ورزش و رقص و صبوری ۵ کیلو تو ۳ ماه کم کردم  والان با استب زدم

ولی باز باید ی همت کنم شروع کنم البته کلا ۳ کیلو دیگه اضافه دارم

[QUOTE=194709310]کاش میشد.من قندم میفته زود.به حالت غش میرسم[/ولی من با کم خوردن و ورزش و رقص و صبور ...

خوشبحالت حتما اینم میتونی 

منم سعیمو باید بکنم که برم بیشتر تو فاز رقص و پیاده روی و ورزش البته کنار رژیم و کم خوری چون من خیلی تنبل شدم همش میشینم یا دراز میکشم