2777
2789
عنوان

وزنم وحشتناک رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست
چجوری 20 کیلوکم کردی افرین .به منم بگوعزیزم لطفا .

من کالری شماری کردم ؛یه پیجم تو اینستا زدم هر وعده غذاییمو عکسشو گذاشتم برام انگیزه بود روزی 1 ساعت پیاده روی میکردم .

الانم میخوام شروع کنم منتظرم تولد بچم بگذره😀😀کیکمو بخورم بعد شروع کنم .

دیگه ما توپولا همینیم دیگه😆😆

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تاپیک بامداد خمار

اگه با کسی بتونی قرار مدار بذاری بهتره چون ادم تنها باشه هی عهدشو میشکونه 

میتونی هم یه تاپیک بزنی با دو سه تا از بچه های اینجا قرار بذارین هفتگی بیاین وزنتونو اعلام کنین 

من خودم از اونایی ام که اولش بدنم دیر شروع میکنه به وزن کم کردن و برای همین اولش همیشه ناامید میشم ولی بعدش که کم میشه و میانگین که بگیری مثل بقیه وزنم کم میشه نا امید نشو اصلا 

غذاتم خیلی کم نکن چون وقتی کم به بدن غذا برسه همرو جذب میکنه و وزن کم نمیشه 

اگه بتونی پیش متخصص تغذیه بری که عالی میشه 

باشه مرسی از راهنماییت و انرژی مثبتت سعیمو میکنم

عزیزم مطمعین هستم فقط ی هفته این چیزایی که میگم نخور 

شکلات و شیرینی و شربت هر چیز شیرین .

چربی کره و خامه نخور

روغن کم بده به غذات

و برنج و ماکارونی دو کفکیر

نون هم یک سوم نون 

میوه هم زیاد با اب زیاد

چای دارچین و زنجبیل و زیره بخور با کشمش یا ی کوچولو قند 

ابنا رو ی هفته رعایت کن از نتیجش تعحب میکنی

اها زمان صبحانه ۷تا۹ صب نهار ۱۲تا۲شام ۷تا۹ بعد ۱۲ هم غیر اب هیچی نخور

امیدوارم رعایت کنی و به وزن دلخواهت برسی

التماس دعا

به نظرت خودم میتونم رژیم بگیرم؟

من خودم گرفتم 

حتما شماهم میتونی بگیری .

اسمشو نذار رژیم .بگو میخوام سالم خوری داشته باشم .

چیزی رو حذف نکن ک خسته بشی رژیمتو قطع کنی 

همه چی بخور ولی کم بخور .

فک کنم حدودا 2000 کالری میتونی مصرف کنی که همین وزن بمونی ولی اگه کنی روزی 1500 ماهی یک کیلو کم میکنی .

من روزی 1000 تا 1200 میخوردم خیلی زود وزنم اومد پایین .البته پیاده روی هم داشتم در همین حین باردار هم شدم😀😀

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

اپ کرفس یا مانکن رو دانلود کن 

ببین چقدر میتونی بخوری 

عزییزم به سلامتی خدا بچتو حفظ کنه 💓

ممنون عزیزم من مطمئنم شما تو دوره رژیمت یه ده کیلو بیای پایین باردار میشی و میای تاپیک بارداری میزنی😍

بارداری بهترین انگیزه اس برای لاغر کردن 😍😍😍

برو تاپیک بامداد خمار اگه با کسی بتونی قرار مدار بذاری بهتره چون ادم تنها باشه هی عهدشو میشکونه&nbs ...

مرسی از پیشنهاد هات عزیزم حتما سعی میکنم انجامش بدم میدونی این وزن برام تلنگر بود خیلی خجالت کشیدم از خودم

عزیزم مطمعین هستم فقط ی هفته این چیزایی که میگم نخور  شکلات و شیرینی و شربت هر چیز شیرین . چر ...

مرسیاز پیشنهادهاتون عزیزم سعیمو میکنم همه شون رو انجام بدم 

لایق باشم چشم شما هم منو دعا کنید