2777
2789
من به وقتا میتونم یه وقتا نمیتونم. 

سخته منم بعدکلی خسته شدن تصمیم گرفتم سکوت کنم 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
عامل بحثامون من بودم چون همش بهش گیر میدادم ۱_سرتو بنداز پایین ۲_نگای این دختره میکنی ک چی بشه ۳_ ...

من دعوامون حسادت خودمه یه وقتا مثلن مبگم دوستت چقد خرج میکنه واسه زنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من محبت و تو پول خرج کردن میبینه من محبت دیگه ای نمیبینم ازش نمیدونم چیکار کنم

شوهرمنم همینجوریهع😔

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
من دعوامون حسادت خودمه یه وقتا مثلن مبگم دوستت چقد خرج میکنه واسه زنش

دقیقا منم بعضی وقتا واقعا حسود میشم یا میریم بیرون خیلی بهش گیر میدم الکی بحث راه میندازم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم

عزیزم نخندیا🙂ولی 21 مرتبه سوره طلاق شنیدم خوبه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چجوری

اینجوری ک میدونه من اگه مسله ای منطقی نباشه بمیرمم کوتاه نمیام…اخلاقای خاص خودمو دارم…

و مهمتراز همه بهیچعنوان از جدایی ترس ندارم…

چندبار وسط دعواهامون گفت بهم ک منک میدونم از خداته من طلاقت بدم،منو نبینی!!!😂

دراین حد خوددارم

چه کار خوبی به نظر من اگه سکوت کنی تمومه

اره منم ادامه دادنی همه همسایه هامیشنیدن صدامونو دیگه کلافه شده بودم ازسر نداشتن چاره ساکت میمونم ولی تودلم فحش میدم بهش