2777
2789
عنوان

عکس العملتون چیه؟

45 بازدید | 5 پست

به یک مهمونی دعوت شدید توی باغ....شام میارن..برنج خیلی سفته...کلا کیفیت شام پایینه....میزبان هم خودش خجالت زده ست...ولی از قبل همه چی هماهنگ شده و شام همینه.....1-من اعتقادم براینه که میخورم و بروی خودم نمیارم چون با خودم میگم چه میشه کرد..اون میزبان بنده خدا رو شرمنده تر نکنم2-سر میز ما ،دو نفر با برنج بازی کردن و کبابشو با چنگال میکشیدن بالا و میخندیدن...اخرشم ریختن توی نایلون واسه گربه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هردو گزینه کار درستی کردن،غذای آشغال رو نمیشه خورد

اینکه هرچی رو بدون تفکر بریزید تو شکمتون بنظرم بی احترامی به روح و جسم خودتونه...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

من حتی اگه نتونم اون غذا رو بخورم همچین کار زشتی که اون دو نفر انجام دادن رو نمیکنم شاید غذای کمی بکشم و بهانه بیارم که شام زیاد نمیخورم و رژیم دارم یا اینکه میل ندارم همچین چیزی !