2777
2789
عنوان

اونایی ک لیزر کردین بیاین؟؟؟؟

305 بازدید | 38 پست

خانومایی ک لیزر کردین چجوریه درد داره 

کل موهای زائد وازبین میبره؟ دستگاه مدیواستار تعریفش و زیادشنیدم توروخدا اگ رفتین بهم کمک کنین 

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد نداشتم

بستگی به نوع مو داره

فول بادی؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

من کندلا میرم و یه دستگاه دیگه که اسمش رو نمیدونم 

هزینه ها متفاوته واقعا من واسه ساق پا و زیر بغل و بیکینی کامل میرم 

مرکز نزدیک خودمون واسه اینا 435 میگیره یه مرکز تو صادقیه میرم 310 میگیره

کامل که از بین نمیبره 80 90 درصد موهارو از بین میبره اگر جلساتت رو کامل بری

آره یه کوچولو درد داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
باید از مرکزی ک میری قیمت بگیری و اینم بدون اون قیمت یه جلسه اس واسه اون قسمت و تو باید حداقل ۶ یا ۸ ...

کل موها ازبین میره؟

شما رفتی؟

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━

من بیکینی و زیر بغل رو میرم 

نه درد نداره 

ولی خب میسوزونه موهارو دیگ یکم سوزش حس میشه 

من با دستگاه ۲۰۲۱ الکساندر کنلا انجام میدم

الکساندر بهتر از همه ی دستگاهاس 

با یه دستگاهیم برو که باد سرد داشته باشه 

نیست مرا جز تو دوا یار جگر گوشه ی من⁦❤️M❤️⁩

من ی جلسه رفتم و جلسه بعدیم هفته دیگست 

باید جلسات و کامل بری تا جواب بگیری 

من با همین ی جلسم خیلی موهام کمتر شده 

بستگی ب خیلی چیزا داره 

نباید مشکل هورمونی داشته باشید 

و روی پوست روشن و موی ضخیم و مشکی بهتر جواب میده 

بهترین دستگاه ها مربوط ب کمپانی های الکساندرایت هست 

الکساندرایت کندلا دستگاه خیلی خوبیه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

در مورد دردشم اینکه ی سوزش کمی داره و لحظه ای

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تیرگی رو چی از شما برطرف شده؟

من جلسه ی اولم بوده عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔