2777
2789
عنوان

مامان های عزیز که بچه هاشون زیر دوساله..

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست

دکوری کع بخاطر مردم بخری بخاطرش بچع رو بزنی دعواکنی

اعصاب خودت بهم بریزه

همش چشت دنبالش باشه نشکنه 

نخرررررر راحت باش

ول کن بابا مردم میدونن بچت نمیذاره

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

[QUOTE=194680033]دکوری کع بخاطر مردم بخری بخاطرش بچع رو بزنی دعواکنی اعصاب خودت بهم بریزه همش چشت دنبالش باشه نشکنه ...[/QUO

اتفاقا یه بار گلدونمو شکست منم عصبی شدم یدونه زدم رو بازوش الانم عذاب وجدان دارم😢

ببخشید من یخورده مبتدیم 😢اولین بچمه 

میگم بچه شما اگه لجبازی کنه چیکار میکنین؟مثلا اب میریزه ،تو حموم جیغ میزنه با کف میاد بیرون دو سه ماهه اینجوری شده

،شوهرمم ازش عصبانی میشه میگم اینجوری نکن میگه باید تربیت بشه  نمیدونم چیکار کنم

دوستم روانپزشکه کودکه میگفت اینا عادین☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=194680033]دکوری کع بخاطر مردم بخری بخاطرش بچع رو بزنی دعواکنی اعصاب خودت بهم بریزه همش چشت دن ...

عزیزم اینا عادیه

بچه یه جا بشینه بیشتر نگران کننده است

بچه است بزرک که نیست زمان برای بچع ها خیلی کندتر از ما میگذره

مابلدیم اونا کع هنوز تحربه نکردن اب بازی کف بازی چه حالی میده خودتم خوشت میاد اگه بتونی

اون فقط میخواد یاد بگیره و کیف کنه

ما میکیم کثیف نشه خراب نشه ولی در این حین خیلی چیزای خوب و حال خوب اونو خراب میکنیم و اعصابمونو

و متوجه هم نیستیم

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم