2777
2789
عنوان

شکم نی نی سه روزه کار نکرده!

499 بازدید | 8 پست
سلام به همه مامانا...دختر سه ماهه من که عادت داره هر روز شکمش حداقل دو بار کار کنه 3 روزه کار نکرده و داره اذیت میشه .لطفا اگر تجربه ای دارید من رو راهنمایی کنید.ممنون
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توروخدا صابون میسوزونه بچه رو. دختر من 4 ماهش بود دکتر گفت گوش پاکن رو به روغن زیتون آغشته کن و به مقعدش بزن. باز خواستی کارت ویزیت دکترش تو وبلاگم هست زنگ بزن بپرس.
من اون کار رو انجام دادم و دخترم راحت شد و مدفوع کرد.
دختر منم دقیقا از سه ماهگی یکهو برنامه مدفوع کردنش تغییر کرد.
رفته بودم شمال و بعد از اینکه روزی ٣-٤ بار شکمش کار میکرد، یکهو ٣ روز کار نکرد. منم عین شما خیلییی نگرام شدم و فکر کردم آب به آب شده و یبوست گرفته و...
اما دکتر گفت حتی تا یک هفته هم ممکنه این اتفاق بیفته و اگه شکمش سفت نیست و بیقراری نمیکنه مهم نیست.
از اوت له بعد دیگه نظمش بهم ریخت و ٣-٤ روز یک بار مدفوع میکنه.
بهترین و بی ضررترین کمک هم ماساژ شکمش با روغن هست. در حهت عقربه های ساعت... اگه خواستی بگو تا از کتاب ماساژ کودک برات عکس ماساژ زمان یبوست رو ایمیل کنم.
خاله الهه نگران نباش. میتونی یه گوش پاک کن را با وازلین بچه چرب کنی و با احتیاط تو مقعدش فرو کنی و چندبار جلو و عقب ببری. من همیشه از این روش برای دخترم استفاده میکنم
البته کار مامان سمیه را هم میتونی انجام بدی