2777
2789

منو مادرشوهرم اختلاف های زیادی داشتیم هفت سال طبقه پاییشنون بودم تازه هشت ماهه بالاخره جدا شدم،هیچی وقت محلم نمیداد هیچوقت منو بعنوان نوکر میدید ،من چند روز پیش سقط داشتم امروژ شوهرم گفت پاشو ببرمت بیرون یکم حال و هوات عوض بشه با ماشین داشتیم میگشتیم دخترم گف عهه اینجا محله مادر جون ایناس گفتیم نه یه لحظه گفتم وای حتما به دلش افتاده دل تنگه مادربزرگش شده،به شوهرم گفتم شوهرم نمیرف من اصرار کردم رفتیم مادرشوعرم تو کوچه بود شوهرم مارو گذاشت داخل کوچه گف میرم سوپری یه شارژ بگیرم بیام مارفتیم پیشش من سلام دادم روشو برگوند دخترمم سلام داد فقط گف خوبی بعد شوهرم اومد سلام داد مامانش بغلش کرد مادرشوهرم به شوهرم گف بیا خونه دیگه گفت نه خدافظی کردم باز روشو برگوند ،اینقد دلم شکستا آخه من چیکار کردم ازشدت ناراحتی قلبم درد می‌کنه

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر دیگه مادر شوهرا از ازل دشمن عروساشون بودن چیز جدیدی نیس به دل نگیر توهم زیاد تحویلش نگیر 

غصه الکی هم نخور ارزش نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
شما همونی ک دختر عصبی شده بود.مادرشوهرت اذیت میکرد با دعوا پا شده بودی از اونجا؟ دخترت حالش بهتره؟ ...

اره همونم،دخترم شکر خدا خوبه،یه لخظه دخترم گف عذاب وجدان گرفتم نکنه دلش براش تنگ شده پام میشکست 

🥰🥰
اه با این حالم رفتم پیششون اینم رفتارشون بود

بیخیال بابا اگه رفتار خوب نشون میداد باید تعجب میکردی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اره همونم،دخترم شکر خدا خوبه،یه لخظه دخترم گف عذاب وجدان گرفتم نکنه دلش براش تنگ شده پام میشکست  ...

دور از جونت عزیزم رابطه تو کم کن این همه بلا سرت اورده باز بدو بدو میری!!!!

دوس داری ارامشت بهم بخوره!!!؟

نروووووووووووو. دور باش ازش.شوهرتم میره چندفعه یه بار برو.هیچوقت هیچوت هم بدون شوهرت بهش نرس ک ازاین کم محلی ها نتونه بکنه.اگه  کرد هم شوهرت ببینه

دور از جونت عزیزم رابطه تو کم کن این همه بلا سرت اورده باز بدو بدو میری!!!! دوس داری ارامشت بهم بخو ...

اصلا نمیرم تو این مدت سه چهار بار رفتم همشون این مدلی رفتار کرده لعنت به خودم،شوهرم گف حقته من میگم نریم توهی اصرار میکنی

🥰🥰
مادر شوهر من هیچوقت ن جواب سلام میده ن خدافظی میده هیچ  بی احترامیم نکردم  فدای سرمون بیخ ...

اینقد دلم میخواست منو دوست میداشتن ،اه اما دیگه مهم‌نیستن برام ،قربونت برم که همدردیم

🥰🥰
اینقد دلم میخواست منو دوست میداشتن ،اه اما دیگه مهم‌نیستن برام ،قربونت برم که همدردیم

خدانکنه عزیزم 

منم اولا انقد حرص میخوردم و باشوهرم دعوا میکردم سر اونا الکی عمرمو هدر دادم ولی الان اصلا اهمیت نمیدم ب شوهرمم چیزی نمیگم الان خودش فهمیده جوابشونو میده و رفت امد کم کرده

از من بد رفتار نیس ها اتفاقا خیلی هم تحویل میگیره اما بعضی وقتا یه حرکتی میزنه عصابمو داغون میکنه 

خیلی هم هوامو داره خداییش اما نمیدونم چرا بعضی وقتا این جوری میشه .یعنی اون لحظه دلم میخواد گریه کنم