2777
2789
عنوان

کاهش وزنم چطور بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست
عالی من هنوز بعد سه سال نتونستم کم کنم با رژیم کم کردی یا دارو؟

تقریبا میشه گفت رژیم 

زیاد اهل غذا خوردن نیسم شاید چندتا قاشق

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷۵ بودم باردار شدم الان بچم ده ماهشه ۹۰ کیلوام😔

همش دوس دارم رژیم بگیرم اما هیچی تو خونه نیس ک وقتی گشنم شد بخورم فقط شام و ناهار میخورم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
بنظرم پوستت بد شده بعد۲۰کیلو کاهش

ن اتفاقا 

اولا یکم یجوری بود اما الان دوباره مث همون قبل بارداریم محکم شده

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ن اتفاقا  اولا یکم یجوری بود اما الان دوباره مث همون قبل بارداریم محکم شده

خوبه پس

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
فقط شما درست حدس زدین

سنت کمتر میخوره،👌خوب موندین

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
فقط شما درست حدس زدین

هعیییی خدا عکس تو تاپیک خودمم ک هس موفق ب دیدنش نمیشم😂😂😂