2777
2789
عنوان

ناراحت کننده ترین تاپیکی تو نینی سایت دیدین چ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5362 بازدید | 227 پست
اره،نمیشه قطعی گفت برامن فرقی نداره زیاد،ولی پسر باشه مادرشوهرم پدرمو درمیاره اگه پسر باشه دیگه رفت ...

واااا چرااا مگ پسر باشه چی میشه؟؟؟ 

ب نظر من بچع اول پسر باشه حامی خواهرشه

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین 
واااا چرااا مگ پسر باشه چی میشه؟؟؟  ب نظر من بچع اول پسر باشه حامی خواهرشه

به نظرمن هردوتاش خوبن،چون خودش دختر نداره،سه تا پسر داره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن هردوتاش خوبن،چون خودش دختر نداره،سه تا پسر داره

به اون چه جنسیت بچه شما چیه 

بیخیال بابا به ی ورت بگیر حرفاشو 

بچع دختر پسر نداره 

جفتش لازمه

به اون چه جنسیت بچه شما چیه  بیخیال بابا به ی ورت بگیر حرفاشو  بچع دختر پسر نداره  ...

دقیقا،خب حرفاش میره رو مخم اخه بگو بی مغز تو اصلا نوه داری که حالا برات فرق بکنه؟اولین نوه س

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دقیقا،خب حرفاش میره رو مخم اخه بگو بی مغز تو اصلا نوه داری که حالا برات فرق بکنه؟اولین نوه س

ولش کنااا به ی ورت بگیر 

وای دختر بیا یه تاپیک تگت کنم 

اوضاعیه 😂😂

اونقدری اعتماد ندارم به تاپیکای اینجا که بخوام ناراحت کنم خودمو

صادق_باشیم#  

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

ی خانمه هست شوهرش رو کشتی کار میکنه فک کنم 

باهم مشکل دارن 

خانواده خانم هم اصلا نرمال نیستن خیلی دلم براش میسوزه 

فک کنم اسمش اباژوره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

فقط برو کامنتا رو بخون