2777
2789
عنوان

جراح بینی خوب تو تهران

67 بازدید | 5 پست

سلام بچها جراح بینی خوب تو تهران سراغ دارید که از کارش مطمین باشین؟اگ هست میشه پیجشو بدین شماره و ادرس نمیخام پیج میخام ک نمونه کارشو ببینم

ببخشید عزیزم شما ساکن تهرانید؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تهرانم

من شوهرم اونجا تو یه شرکت کار پیدا کرده با ماهی هفت تومن بنظر شما میشه با این حقوق اونجا زندگی کرد ؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
من شوهرم اونجا تو یه شرکت کار پیدا کرده با ماهی هفت تومن بنظر شما میشه با این حقوق اونجا زندگی کرد ؟

اجاره خونهام از همون؟بستگی داره پطوری بخواید زندگی کنید . اینجا اجاره یکم بالاس مثلا واسه یه خونه ۷۰ متری تو منطقه دهی که من زندگی میکنم ۳ اینا اجاره میگیرن پول پیش ۴۰ تومن اینا. بزرگترین مشکل خونس تو تهران. و ایلا خرج چیزای دیگ تقریبا مث بقیه جاهاس حالا یکم لباساش گرونتر و اینا . اره با ۷تومن بنظرم بشه یه زندگی درسطح معمولی داشت

اجاره خونهام از همون؟بستگی داره پطوری بخواید زندگی کنید . اینجا اجاره یکم بالاس مثلا واسه یه خونه ۷۰ ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😘