2777
2789

سلام مامانا

میخاستم ببینم شما توو چندهفته وچند روز براتون‌نوبت سز زدن؟ 

دکتربمن ۳۹ هفته و ۴ روز وقت داده همه بهم میگن دیره خیلی.

و اینکه از سزارین راضی بودین؟

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم 39 هفته داده ایندفعه میخوام بگم 38 بنویسه شاید قبول کرد

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

اگه دردت نگیره بزار بچه یکمم بزرگ شع

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دیرِ دردت میگیره تا اون موقع من وارد ۳۸ هفته شدم سز شدم خوب بود خداروشکر 

زنگ زدم ماماش میگه زودتر بیمارستان قبول نمیکنه 

اخه من شنیدم همه میگن ۳۸ هفته و ۴ روز سز میکنن

من بچه اولم ۴۰ هفته و ۵ روز دومی رو ۳۸ هفته و ۴ روز خیلی راضی بودم ،نمیتونستم طبیعی زایمان کنم اصل ...

خودت دردت گرفت یا تاریخی بود ک دکتر داد؟

خودت دردت گرفت یا تاریخی بود ک دکتر داد؟

دردم نگرفت

اولی رو چون دلیلی واسه سزارین نداشتم ،زودتر بستریم نمیکردن. ولی به دکترم گفته بودم سزارین میخام

اما دومی رو خود دکتر تاریخ داد

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
دردم نگرفت اولی رو چون دلیلی واسه سزارین نداشتم ،زودتر بستریم نمیکردن. ولی به دکترم گفته بودم سزاری ...

پس تایمش همون ۳۸ هفته و ۴ روزه