2777
2789
عنوان

دوست صمیمی شما هم اینجوری میکنه؟!

223 بازدید | 21 پست

نمی دونم چرا اینجوری میکنه

من دوست معمولی زیاد دارم 

ولی دوست صمیمی خیلی کم در حد ۲ تا 

خلاصه به مینا(اسم مستعار واسه دوستم)

از خیلی وقت پیش هماهنگ کرده بودم که یه روز بریم بیرون ک هم باهم باشیم هم من خرید کنم یه خرید قایمکی هم دارم ک فقط خودش میدونه و نمیخوام کسی متوجه اش بشه

خلاصه 

این مینا خانوم بودهه تنها شدهه یا احساس تنهایی کرده میومد پیش من گله میکرد ک آره میریم بیرون 

کاش زود تر جور بشه بریم بیرون ک چش دوستامو ندارم نمیخوام وابسته اونا بشم هر کدوم از دوستام یه دوست پایه و صمیمی دیگه ایی به غیر اکیپ دارن و اینا ولی من هیشکی نیس من بهش گفتم یه روز باهم میریم بیرون میریم  بازار هم من خرید میکنم هم باهمیم (این حرفه خیلی وقته)

دوشنبع هفته پیش بهش گفتم اوکی چهارشنبه بریم؟ 

گفت دوستام انگااااار برنامه بیرون ریختن

گفتم پنحشنبه؟

گفت جایی کلاسم

گفتم شنبه ؟

گفت وقت ارایشگاه دارم

گفتم واسه یکشنبع خودتو اماده کن😊

گفت تا ببینم

حالا امروز بهش پیام دادم میگم بریم فردا؟

میگه نه چهارشنبع یه آزمون دارم 

هیچی نخوندم 

واقعا ناراحت شدم 

من خودم ادمیم اگ یکی ازم یه چیزی بخواد یا باهام یه هماهنگی کنه اگ یه بارشو گفتم نه  بار بعدی هر جور شدهه براش جبران میکنم یا اینکه خودم بهش پیشنهاد میدم میگم ب جاش فلان روز بریم

و اونو اولویت اوللل قرار میدم

امااا...

*کاربری سوممه*   

من همچین دوستیو میبوسم میذارم کنار

داره میپیچونت

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس کردم داره میپیچونه

رابطه رو کمتر کن باهاش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

خب میگفتی هروقت وقت داشتی بگو 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

این اشتباه خودته ک بخاطر بقیه خودتو تو سختی میندازی این اسمش جبران نیس... بعدم این دوستت اگه براش ارزش داشت ی روز ک خودش کاری نداشت زنگ میزد ک فلانی وقت داری بریم بیرون... یعنی این اصلا هیچ وقت آزادی نداره؟ بنظرم اونجوری ک تو روی دوستیش حساب کردی نیس از طرف اون تو دوست خیلی صمیمیش نیستی 

این اشتباه خودته ک بخاطر بقیه خودتو تو سختی میندازی این اسمش جبران نیس... بعدم این دوستت اگه براش ار ...

بلانسبت جعبه سیاه هم دیگه اییم

از همه چی هم خبر داریم 

بعد یه چیز ازش خواستم ک اونننننم ب ناله نول خودش بود 

اینحوری میکنه

*کاربری سوممه*