2777
2789

من2تا پسر دارم بزرگه 4ونیم سالشه کوچیکه 1ونیم...3سال فرقشونه... پسر بزرگم خیلی کوچیکه رو اذیت میکنه یا میزنتش یا میندازتش وقت راه رفتن و خلاصه حرصش رو همش درمیاره... اونم جیغ منم ک کاری داشته باشم این دو تا میرن رو اعصابم گاهی ی چکی ب بزرگه میزنم.. البته ب صورت نه... ب پشتش ولی کلیم عذاب وجدان میگیرم... ی لحظه اعصابم نمیکشه نمیدونم چکار کنم صبورتر شم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب کارام نمیرسم... همش خونه رو منفجر میکنن ک این حالا خیلی مهم نیست... ولس واقعا گاهی جفتی باه م اذیت میکنن کلافه میشم... کوجیکه ک همش میاد پای منو میگیره بزرگم ک بهانه گرفتن و اذیت کوجیکه کارشه.. واقعا دیگ از عصر ب بعد میبرم

مشغولشون کن

توکارهای خونه ازشون کمک بگیر

مدام به کوچیکه بگوازداداشت یادبگیر

طورری اونوالگوکنید وترغیب کنیدبه انجام کارخوب

برابزرگه جایزه بخرید ازش دفاع کنید

ودراخرساعاتی روبفرست باشگاه یاکلاس بزرگتره رو

یکی از آشناهامون اختلاف بچه هاش نزدیک ۱ سال و خوده‌ایه بنده خدا😑🤦🏻‍♀️

میگفت بعضی وقتا فقط میشینم خونه زندگیم که توش بمب زدن و تماشا میکنم و لبخند میزنم😐🤦🏻‍♀️