2777
2789
بچه ها هستین؟ چرا هیچ پیامی برام نمیاد پیامم اومده بالا؟ ادامش نشون داده میشه؟

خیلی دیر میزاری

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بابا بگو مردییییم😑😑😑

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارع بزار😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
بابا بگو مردییییم😑😑😑

منم ک کنجکاو...😐💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

چیزی که راجبش یکم برام عجیب بود این بود که فقط و فقط تو خیابون تماس میگرفت و اگر تو خونه بود فقط پی ام میداد حتی ویس نمیداد یا اگه ویس میدادم میگفت موقعیت ندارم گوش کنم لطفا پی ام بده برام عجیب بود چرا پسرگنده نمیتونه هیچوقت تو خونه ویس بده یا گوش کنه مگه اتاق نداره ولی چون باهاش صمیمی نبودم نپرسیدم ازش و هروقت میگفت موقعیت ندارم میگفتم باشه مشکلی نیست اکثرا شماشما جوابشو میدادم و خیلی صمیمی نمیشدم باهاش تا اینکه بعد ۲ هفته گیر داد که اره باید بیای ببینمت دیگ اینجوری نمیشه منم گفتم باشه میبینیم همو قرار رو فیکس کردیم که برم ببینمش 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
منم ک کنجکاو...😐💔

دقیقا منم😑

خوابم داره میبرتم دیگه🤣🚶🏻‍♀️⁩

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
دقیقا منم😑 خوابم داره میبرتم دیگه🤣🚶🏻‍♀️⁩

😂😐💔منم🥺🙈😐😂

چیزی که راجبش یکم برام عجیب بود این بود که فقط و فقط تو خیابون تماس میگرفت و اگر تو خونه بود فقط پی ...

ک دیدی بلععععع شوور دوستته😐🥺💔

حدس بود :/

خبببببببب

😂😐💔منم🥺🙈😐😂

همزادم⁦❤️⁩🥺😂⁦❤️⁩

همزادم⁦❤️⁩🥺😂⁦❤️⁩

😂😂😂💔💔💔

بچکووووووووووووون😫😫😫😫😫😫

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
همزادم⁦❤️⁩🥺😂⁦❤️⁩

همزادممم چندسالتع؟😐

😂⚘دخترما فکر بد نکن😐همینجوری پرسیدم

من ۱۵

قرار شد فرداش ببینمش از نزدیک که اخرشب یهو پیام داد باز کردم دیدم جوک مثبت +۱۸ جواب ندادم دوباره یکی دیگ باز یکی دیگ چیزی نگفتم تا اینکه گف منم دوست دارم اینجوری کنم میشه میزاری؟؟؟؟ منم نوشتم متاسفم برات حیف وقتم که صصرف زدن با تو گذشت اونم ایز تایپینگ بود که زدم بلاکش کردم از تماس و پیام و تلگرام و واتس همه تا یه هفته عصابم خورد بود هی میگفتم چرا باهاش حرف زدم چرا اینجوری کرد بعدش کم کم یادم رفت و سرگرم چیزای دیگ زندگی شدم

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

نمیچکونی.لامصبو#