2777
2789
خب این ارزوی هر مردیه که فاسد باشع😂😂البته اگه تواناییشو‌داشته باشه 

عاشق کامنت هاتم گلم رک وبی پرواوگفتن حقیقت هایی ک همه باشنیدش جبهه میگیرن 👍🙌🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق کامنت هاتم گلم رک وبی پرواوگفتن حقیقت هایی ک همه باشنیدش جبهه میگیرن 👍🙌🌹

شنیدن  حقیقت همیشه سخته برای ابله هایی که جبهه میگیرن😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

حرف خوبی نیست ، به نظرم درست هم نیست چون تنها زندگی کردن برای همه سخته ، البته تا آخر عمر . همه از یه دوره ای به بعد تنهایی براشون خیلی آزاردهنده میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شنیدن  حقیقت همیشه سخته برای ابله هایی که جبهه میگیرن😁

دقیقا😉منم لنگه خودتم 🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیلی در صدش کمتر از اقایونه

نه عزیزدلم اینونمیشه ب طوردقیق گفت تنهایی امارفسادزنان روبیشترمیکنه یامردان رو😉هردوب یک اندازه ب فسادکشیده میشن ازنظرمن

واینکه خیلی ازمرداباوجودداشتن زن هم ب فسادکشیده شدن وخیلی اززنای متاهل هم همین طور😑یعنی اوضاع جامعه ب قدری اشفته شده ک نمیشه اماردقیقی ازبیشترین بی بندوباری ازطرف زن یامردرواعلام کرد😎

سلام زری جانم😍😍😍😍😍😍😍خوش برگشتی عزیزم  واقعا خیلی خوشحالم کردی گلم😘😘😘😘😘😘😘😘

قربوووونت برم عزیزمی ک😍🌹

دلم براتون تنگ شده بودب خدا💋

یکی ازدوستامم دیدم خیلی بیقراره نخواستم دلشوبشکنم💗

بهتری خانمی؟🌹😍

فدات عزیزم تو رو دیدم خیلی خوبم😊😍

جوووون آی لاوی یوعشقمی😍🌹💋