چهارسالشه تازه میخوای صندلی ماشین بخری؟صندلی ماشین از بدو تولد تا تقریبا ۴ پنج سالگی استفاده میشه بعدش دیگ بچه میتونه رو صندلی عقب بشینه و کمربندشو ببنده.شما دیر یادت افتاده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب الان برای پسرتون کمربند خود ماشین رو می تونید استفاده کنید؟
من اون موقع صندلی چیکو ندل مکسشو گرفتم خیلی ایمن هست میدونی که صندلی کودک باید حتما ویژکی ایزومکس داشته باشه حتما محکم بشه به صندلی عقب که امنیت بچه تو تکونای محکم ماشین هم حفظ بشه ولی پسر من نمیشنست خیلی ناارومی میکرد
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا پسر من که هیچوقت توش نشست تا میزاشتمش انقدر خودشو به اینورواونور میزد که مجبور میشدم بیارم ...
والا دختر منم از اول ننشست الان یکم بزرکتر شده در حد نیم ساعت نهایت یکساعت بیشتر طافت نمیاره بشینه 🥴
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند