2777
2789

تو بیوی اینستای یه نفر دیدم نوشته بود متصلا ستاو، 

معنیش رو هرچقدر تو گوگل سرچ کردم، هیچی نیورد واسش، 

خیلی برام مهمه، لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه معنیش چیه؟

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متصل است او

به هم وصل کرده شدت متصلیشو نشون بده..

حالا یا عشق داره یا منظورش هرنوع عشقی از نظر خودشه

مام قبلا با دوست صمیمیم اینجوری پیام میدادیم ک یکی دید نتونه بخونتش زود😂🙊

متصل است او

یعنی یه چیز تو مایه های متاهل و متعهده دیگه آره؟😅😅😅

خودمم احساس می‌کردم معنی عاشق و متعهد رو بده

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     
یعنی یه چیز تو مایه های متاهل و متعهده دیگه آره؟😅😅😅 خودمم احساس می‌کردم معنی عاشق و متعهد رو بده

نه عزیزم فقط منظورش عشق الهیه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
متصل است او یعنی وصل است  به نیروی بیکران خدا یا کائنات

عه ویرایش کردی کامنتت رو، 

عه من فک کردم واسه عشق و عاشقیه😂😂😂

یعنی یه چیز تو مایه های متاهل و متعهده دیگه آره؟😅😅😅 خودمم احساس می‌کردم معنی عاشق و متعهد رو بده

دوستتون رو نمی دونم ولی این جور نوشته معمولا در مورد وصل به خدا و … هست

حالا یکی پارتنرش، خداشه😂😂

چرا فاصله نمیذارن😓

تو بیوی چند نفر دیدم تابحال، که نوشته بودن متصلا ستاو، همش میگفتم خدایا این یعنی چی😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆

[QUOTE=194545589]تو بیوی چند نفر دیدم تابحال، که نوشته بودن متصلا ستاو، همش میگفتم خدایا این یعنی چی😂😂😂😂😂😆😆...[/QUOT]

من فکر کردم عبارت عربیه😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿