2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه و خيارم دوست دارن منتهي بايد اندازه مناسب براش خرد كني بريزي تو آب بخوره

جوجه اردكت مبارك🥳🥳🥳👏🏻

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
چرا دونشو نخریدی؟ اسمش دانه سویا مخصوص جوجه اردک میزارن تو آب نرم میشه میخوره

دارم ازینا ولی چن ماه پیش ک جوجه اردک دیگه داشتم دادم از همین دونه تو اب نرم شد خورد فرداش مرد . حالشم خوب بود دیگه ترسیدم ازین غذا بدمش 

خیار رنده کن تو آب

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
دارم ازینا ولی چن ماه پیش ک جوجه اردک دیگه داشتم دادم از همین دونه تو اب نرم شد خورد فرداش مرد . حال ...

عه خب همون بچه ها راست میگن گوجه و خیار این چیزا خیلی ریز کن بده بهش ولی کاملا له کن تو حلقش نمونه خفه بشه

با نون و اب معدش باد میکنه اذیت میشه کوچیکه . مغازه های لوازم پرنده فروشی یا بعضی از حبوبات فروشی ها هم دارن یه دون هایی هستش بهش میگن دونه پارس مثل گوشت چرخ شده است رنگش خاکی رنگه .یکم بهش اب میزنی خیس میشه میزاری براش زودم بزرگ میشه . تو آبش هم میتونی قطره مولتی ویتامین بچکونی 

الان خیلی بچه هس دو سه روزشه طوریش نمیشه برنج بدم ؟ ترسیدم یکم 😅

نه برنج و گوجه و خیار و نون و اب و کاهو میخورن ولی باید بزرگ تر باشه این کوچیکاش نمیتونن هضم کنن خیلی سرده معدشون باد میکنه . اگه میخوای سالم بمونه بزرگ شه همون که گفتم بگیر بده