2777
2789

من ۲۶ هفته هستم دیروز تو شکمم قلبش ایستاده😔 

از ظهر تا الان برای زایمان طبیعی بهم قرص دادن دردام میگیره ول میکنه. لرز شدید میکنم.

اگه تجربه‌ای دارید بهم بگید ممنونم 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده عزیزم چقد ناراحت شدم😓چرا آخه قلبش وایساده بزرگم بوده😔مشکل انعقاد خون نداشتی؟ 

Iugr   شده بود

بخاطر جفت. معلوم نیست جفت چش بوده ولی خوب خون نمیرسونده بچم سالم سالم😔

دلم آتیش گرفت واسه اون بچه😔خدا هیچ مادری با بچش امتحان نکنه😓قبلا سونو داده بودی؟ بهت گفته بودن که ...

الهی بمیرم بچه ام خیلی زجر کشید. از سونو انومالی مرتبا داپلر دادم .  جفت مشکل داشت.

الهی بمیرم بچه ام خیلی زجر کشید. از سونو انومالی مرتبا داپلر دادم .  جفت مشکل داشت.

چی میشه گفت قسمتش زندگی کردن نبوده😔عزیزم خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه انشالله ب زودی برات جاش سبز مبیشه 

خدا ب دلت آرامش بده😔منم آسپرین میخوردم البته الان ماه آخرم دوسه روزیه دکترم گفت قطعش کنم

نگران نباش اصلا. ایشالا بخیر و به سلامت میاد بغلت. 

منو خیلی دعا کن موقع زایمانت. اسمم فروغ هست

نگران نباش اصلا. ایشالا بخیر و به سلامت میاد بغلت.  منو خیلی دعا کن موقع زایمانت. اسمم فروغ هس ...

منم استرس گرفتم آسپرین مو قطع کرده 😔البته داپلر رفتم گفت خونرسانیش خوبه. چشم عزیزم حتما انشالله ب حق فاطمه زهرا زود زود جاش سبز شه وخدا یه نی نی خوشکل و سالم بهت بده