2777
2789

من چندساله دارم طب سنتی و اسلامی میرم واسه بارداری ..ولی نتیجه نگرفتم نمیدونم شاید صبرم کمه ... واسه ای وی اف و این چیزام واقعا استرسم زیاده دکترم گفته با این روحیه پول الکی خرج نکن نمیشه...

ی نفر بهم گف دکتر امینیان خیلی خوبه واقعا اگ بچه دار نشی بهت میگه و خیلیا پیشش بعد سالها بچه دار شدن...کسی پیشش رفته؟ تروخدا بیاین من دیگ نمیدونم چیکار کنم😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم سیاه دانه و عسل داده و خیلی چیزا ک مثل پودره ولی هرچی میخورم تاثیری نمیبینم

آها من تنبلی تخمدان داشتم.پریود هم نمیشدم ضخامت آندومترمم خیلی کم بود که مانع از لانه گزینی میشد

شما کجا رفتی طب سنتی؟ من خیابون بهار جهاد۴ میرفتم

پیش نیره خادم و ملیحه امیریان هم رفتم خیلی هم قرص و آمپول استفاده کردم ولی بی نتیجه بود

آها من تنبلی تخمدان داشتم.پریود هم نمیشدم ضخامت آندومترمم خیلی کم بود که مانع از لانه گزینی میشد شم ...

اسم دکترتون چی بود ....من داروهای دکتر تبریزیان میخورم طب اسلامیه ...خودش ک نیست شاگردهاش هستن...ولی الان چندماهه پریود نمیشم و داروهام بی تاثیره

اسم دکترتون چی بود ....من داروهای دکتر تبریزیان میخورم طب اسلامیه ...خودش ک نیست شاگردهاش هستن...ولی ...

شیرین ناصر نیا.اسم درمانگاهشم طب اسلامی ثامن

اونجا ی خانوم طبیب هم دارن که فقط زوج هارو میبینه.من پیش اون نرفتم پیش ناصرنیا رفتم داروهاشون یکیه.برا من خیلی خوب بود.اصلا پریود نمیشدم ولی با داروهاشون دوره هام منظم و ۲۸ روزه بود.من پروژسترون که میخورم ماه اول سروقت میشم ماه دوم با تاخیر میشم ماه سوم اصلا نمیشم