2777
2789
عنوان

ای یو ای بار اول

3112 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها بار اولمه ای یو ای کردم الان ۳ روزه میگذره .کیا بار اول باردار شدن چه علایمی داشتین.من ک درد و اینا فعلا ندارم چیزیم نیس استرس گرفتم

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واس تعیین جنسیت رفتی؟؟هزینه. چقد بود؟

نه تعین جنسیت نرفتم بچه اولمه تا حالا حامله نشدم..هزینش کلا با دارو و سونو و اینایه ملیون و پونصد و این حدودا شد

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
تو این گرونی و بدبختی میخوای حامله بشه یه بدبخت به جامعه اضافه کنی!

نه عزیزم این چه حرفیه میزنی نمیدونی چقد سخته ک نتونی یه بچه بیاری و هر ماه ک پریود میشم تو روی شوهرم شرمنده میشم چون خیلی بچه دوسداره خودمم خیلی دوسدارم.ایشالا خدا قسمتم کنه این معجزه ی قشنگشو

سلام میشه به منم بگی چطوریه اخه دکتر به منم گفته باید بکنم

چیز سختی نیس دارو دکتر میده میخوری روز ۱۲ سیکلت میری سونو فولیکول بعد اگ بالغ بودن و خوب بودن امپول ازاد سازی میده و ۳۶ ساعت بعدش نوبت ای یو ای میزنه و میری نمونه شوهرتو میگیرن امادش میکنن بعد میری یه دستگه کوچیکه میکنه تو و ی سرنگ نازک و کاترر میکنه تو رحمت چیز سختی نی درد نداره خالیش میکنه و ۲۰ دیقه هم سرجات میخوابی و بعد میگ پاشو برو همین 

ایشاالله ک بارداری عزیزمم تهرانی؟

ن عزیزم اصفهانم نجف اباد

خب از پرورشگاه بیارید که لااقل یه بدبخت را از بدبختیش کم کرده باشید.

من ناامید نشدم تازه یک ساله که اصن عروسی کردم.متاسفم برات با این طرز فکرت 

ایشاالله ک بارداری این ماه  استراحت کن خووب تا لقاح انجام بشه

قربونت برم مهربون مرسی

سلام عزیزم شما با آی یو آی باردار شدی؟

سلام عزیزم نه نشدم

طرز فکرش که خیلی خوبه 

اگ خوبه برو انجام بده از پرورشگاه بیار