2777
2789

خ دوس داشتم تا روت یاد بگیرم خیلییی ی نفر بود گذاشنه بود قیمتشمم خیلی خوب بود خیلیا

اول فکر کردم شاید همین پولی ک میگیره کم کارایی آموزشش خوب نباشه کلی تحقیق اینا کردم 

بعد حالا من عاشق فالم هستم فقط برای خودم یاد میمیگررم با ی عمل انتحاری عضو شدم و خ خوشحالم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فال گرفتن بستگی میاره ...تازه فهمیدم فال که می گیری اتفایی خوبی که صد در صد بابد تو زندگیت بیوفته رو عقب می ندازه یا کلا نابود می کنه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
جدأ چطور؟ 

فوق العاده انرژی منفی داره ،بهترین فالگیرم که سابقه بیست ساله داره بپرسی بهت می گه پشت هم فال نگیر سنگینی میاره تو زندگیت...ولی چون کسب و کارشه نمی گه نگیر...اینو خودت باید بفهمی نری سمت فال 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
فوق العاده انرژی منفی داره ،بهترین فالگیرم که سابقه بیست ساله داره بپرسی بهت می گه پشت هم فال نگیر س ...

من شاید سالی یکبار قهوه بگیرم 

ولی تارو ت اینترنتی خیلی میگیرم آخه درست درمیاد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...