2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
در زیر گروه های مختلف متفاوته مثلا در زیرگروه ۲ ضریب ۱۲ داره! و رتبه رو خیلی جابه جا می کنه مطمن ...

مرسیییی عزیزم درست میگید چون من داروسازی ام می خوام زیر گروه 2 محسوب میشم زمین خیلی مهمه اگه امسال خوب بخونم برای سال بعدمم کمک میکنه 😍💖

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
مرسیییی عزیزم درست میگید چون من داروسازی ام می خوام زیر گروه محسوب میشم زمین خیلی مهمه اگه امسال خوب ...

مهم اینکه بخونی گیر نده که چی بخونم چی بهم میدن الان و...

فقط بخوان

و حرفای علیرضا افشار خیلی به من کمک کرد اگه دوست داشتی یه سری به سایت و کانالش بزن:

🎤کانالای تلگرامش:
@Alirezaafsharofficial    
@soal_javab_ostad_afshar
سایتش:
alirezaafshar.org
اینستاگرامش جمعه ها لایو دارن:
@alirezaafsharoriginal

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییی عزیزم درست میگید چون من داروسازی ام می خوام زیر گروه 2 محسوب میشم زمین خیلی مهمه اگه امسال خ ...

از قضا امروز ساعت ۵ لایو برای کنکوریای ۱۴۰۱ دارن

ایشالا موفق باشی

و چون داروسازی ام می خوای و ضریبش ۳ تو زیرگروه دو پیشنهاد می کنم حتما بزنی تو کنکور چون معادل دینیه

از قضا امروز ساعت ۵ لایو برای کنکوریای ۱۴۰۱ دارن ایشالا موفق باشی و چون داروسازی ام می خوای و ضریب ...

مرسیییی ازتون ❤️😍

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞