2777
2789
عنوان

تورو خدا بتاطر خدا ا بدادم برسین بچم هی اسهال میکنه حتی تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست

ما هم الان اینطوری هستیم دکتر گفت مشکوک به کرونا هستید، البته بچه ها بارها در طول زندگی اسهال میشن، اولا کیدی لاکت رو دو بار در روز تو شیرش بریز بهش بده یا با ماست ،الان بهترین چیز برای بچه شما کته شوید با سیب زمینی ، هست با کره فراوون، با ماست هم بهش بده زود جمع میشه شکمش، چیز شیرین، غذای با مرغ و گوشت و روغن نده، میوه نده، آبمیوه هم نده زیاد، کته هویج هم خوبه ،سیب زمینی پخته با نعنا و نمک و کره هم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خدیجه ظریفی تو پیج اینستاش توضیح داده 

فقط اب میوه نده اب بدنش کم میشه

اب زیاد بهش بده ،ماست کته ،سیبزمینی پخته ،موز

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
ابمیوه خودش اسهال میارع ؟

اره گفت اصلا اب میوه ومیوه ندین فقط تو میوه ها موز مجازه 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫