2777
2789
عنوان

چند برابر شدن بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 42 پست
نه دوقلو امکان نداره ده برابر باشه فقط خربچه  دوبرابر....کمتر باشه یعنی رشدش با مشکل روبروس.... ...

شاید خواسته از استرس من کم کنه 

بتای من الان شش و نیم برابر شد به دکترم پیام دادم میگه شنبه ۸ صبح مطب باش 

تا شنبه از استرس چیزی ازم نمیمونه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
شاید خواسته از استرس من کم کنه  بتای من الان شش و نیم برابر شد به دکترم پیام دادم میگه شنبه ۸ ...

اسی بیخبرمون نذاریااا،خیلی مشتاق شدم  

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم برا همین دکتر برا منم لتروزل داده بود ک دوقلو‌نباشه

شما جواب گرفتین از لتروزول؟

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
دوقلو باشه شاید

امیدوارم 

فقط سالم باشه همین بسه برام

عزیزم دکترت خنگ بوده  روز ۲۷ اخه کسی که  تخمکشو تحریک میکنن بنظرش خیلی دیر نیست؟ بیست و هف ...

رفته بودم که برای ادامه درمان واسم دارو بنویسه سونو کردمه یه وقت کیستی چیزی نباشه 

پرسیدم باردار نیستم؟! گفت فکر نکنم فولیکول اصلا نداشتم تو سونو های قبلیم داشتم چون وی سی او بودم

اسی بیخبرمون نذاریااا،خیلی مشتاق شدم    

حتما

اره عزیزم الان دخترم سالش داره تموم میشه

خدا حفظش کنه واست انشالله

عجب دوران پر استرسیه این بارداری 

لترکزول در دوز اولیه میگن اما خوب هرچی دوز قرص بالاتر میره بیشتر رو تخمدان فشار میاره تیشون ماه سوم ...

من دو سه ماه خوردم عزیزم،یه قلو هم باردار شدم

لترکزول در دوز اولیه میگن اما خوب هرچی دوز قرص بالاتر میره بیشتر رو تخمدان فشار میاره تیشون ماه سوم ...

درسته خدا کنه اصن دوقلو باشه من که از خدامه 

اما قرصهاش خیلی عذاب بودن ۵ روز شکنجه بود تا تموم شن

اره خیلییییی،انشالله بسلامتی فندوقتو بدنیا بیاری عزیزم

مرسی عزیزم 

التماس دعا 

انشالله ب سلامتی باشه خوب برایه همه یکسان نیست بستگی ب شدت تنبلی تخمدان داره....خدارو شکرکن ک همونو ...

اره عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر