2777
2789

بیاید توصیه های خوبمونو ب اشتراک بزاریم

مثلا من از یه دوست شنیدم ک توی جمع هایی ک هستم تا جایی که میتونم کم صحبت کنم و شنونده باشم  و واقعا برام مفید بود این تجربه.دلخوریا کم شد. شوخیای بی مورد کم شد. 

قضاوت کم شد و ...

خوشیهاتو جار نزن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که میتونی خودت کاراتو انجام بده به کسی رو ننداز 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

دکتر انوشه:دل بکن تا جون نکنی

دکتر انوشه:هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو.. بی باک ترم از شیر ........... هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر، رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

ب سگ محبت کنی باهات دوس میشه ب ادم محبت کنی سوارت میشه

محبت زیادی دلو میزنه 

ب ادما زیاد اررش نده

الویت خودتی و خودت

خودتو بیشتر از همه چی دوس داشته باش

هیچوقت واسه شروع دیر نیس

هیچوقت ب هیچکس وابسته نشو

هیچوقت صد درصد خودتو واسه هیچکس نزار

ب جای نگاه کددن ب گذشته و افسوس خوردن ب اینده نگاه کن و اماده جنگیدن باش

و....

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺