2777
2789
عنوان

همین الان یهویی +عکس

515 بازدید | 35 پست

سلاااااام

حالتون چطوره؟!

من اگه آقا بودم، حتما هر شب بعد از ساعت دوازده میرفتم بیرون قدم زدن... ولی خب الان که خانومم قدرت مانورم تو تراس اومدنه فقط😅

بَه بِه این باد خنک... خدایا مرسی❤

شماها چه میکنید؟! حال دلتون خوبه؟!

من دارم پایان نامه مینویسم مثلا🥴😅 ولی تمرکزم رو هواست و چای و فکر به اینکه یار کجاست...؟! 😅😃

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز خونمو حسابی تمیز کردم برق میزنه بعدشم رفتیم ی خرید توپ کردیم لباس و اینا برای خودم شوهرمو بچه ها بعدشم شام زدیم بیرون اومدیم خونه خلاصه ک‌امروز عالی بود خدایا شکرت الهیی دل همتون شاد بشه

خدا میبیند و بس...!

منم الان تمام ظرفها شستم ناهار فردا رو آماده کردم اومدم نشستم رو مبل فیلم نگاه میکنم نی نی سایت میچرخم یه کم گلو میسوزه میخوام آب لیمو عسل بخورم دلتنگ همسرم بدجور بدجور 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏