2777
2789

فردا باید برم برای زایمان طبیعی. البته تولد و مرگ جگرگوشه ام باهمه.

میترسم. چه جوریه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم همون دردش مثل درد طبیعی ناامید نشو حتما یه حکمتی توش هست عزیزم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

عزیزم دردش زیاذه حتما قبلش انرژی زا چیزای مقوی بخور شنیدم دفع جنین مرده از جنین زنذه سختتره انشالله به امید خدا درد نمیکشی 5تا صلوات نذر ارامشت خوندم نترس خدا درد رو اندازه توانت بهت میده 

خدایا کمکم کن منوذببخش بابت همه ناشکریام بچه هام به تو سپردم
عزیزم دردش زیاذه حتما قبلش انرژی زا چیزای مقوی بخور شنیدم دفع جنین مرده از جنین زنذه سختتره انشالله ...

وای یا خدا 

یعنی میشه قبلش غذا بخورم ؟ بد نیست؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
وای یا خدا  یعنی میشه قبلش غذا بخورم ؟ بد نیست؟

نه گلم بخور فقط تا میتونی مقوی بخور البته اگه تو این گرونی تواناییش داری مث کمپوت اناناس انبه  باید جوندداشته باشی من دوبار طبیعی زایدم اینکه توان داشته باشی خیلی مهمه چون وجود درد از تواناییت کم میکنه 

خدایا کمکم کن منوذببخش بابت همه ناشکریام بچه هام به تو سپردم