2777
2789
عنوان

🤗دین اومده حالت رو خوب کنه!🥰🥰

176 بازدید | 13 پست

کلیپ صوتی

بزن رو لینک👆

🌱 دین اومده حالت رو خوب کنه!

👈🏻 فلسفه همه بایدها و نبایدهای دین همینه!

➖غیبت نکن، حالت بد میشه
➖دروغ نگو، حال بد میشه
➕صدقه بده، حالت خوب میشه
➕کار کن پول دربیار، حالت خوب میشه
➕اسراف نکن، حالت خوب میشه

#حال_خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی غیبت خیلی حال میده هاا😂

پيامبر خدا حضرت محمد صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله فرمودند:
غيبت‏ كردن بدتر از زناست. عرض شد: چگونه؟ فرمود: مرد زنا مى‏‌كند و سپس توبه مى‏‌نمايد و خدا توبه‏‌اش را مى‏‌پذيرد. امّا غيبت كننده آمرزيده نمى‏‌شود، تا زمانى كه غيبت شونده او را ببخشد.

متن حدیث:

عنه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم:
الغِيبَةُ أشَدُّ مِن الزِّنا ، قيلَ: وكيفَ؟ قالَ: الرجلُ يَزني ثُمّ يَتوبُ فَيَتُوبُ اللّه‏ُ علَيهِ، وإنّ صاحِبَ الغِيبةِ لايُغفَرُ لَهُ حتّى يَغفِرَ لَهُ صاحِبُهُ.

گفتار نیک ،رفتار نیک ،پندار نیک

من میخوام خودم رو بسازم 

لطفا از این شعار چهار تا راهکار خودسازی به من بده

میخوام کنترل ذهن و افکارات و احساسات خودم دست خودم باشه ، لطفا اینو هم از شعار گفتار نیک رفتار نیک پندار نیک استخراج کن 

من میخوام خودم رو بسازم  لطفا از این شعار چهار تا راهکار خودسازی به من بده میخوام کنترل ذهن و ...

برای خودسازی باید ‌پنداری رو اول بسازی و طوری که فکر میکنی بعد کم کم رفتارت تغییر خواهد کرد چون طرز فکرت تغییر میکنه و هر زمانی میخوای حرف بزنی خوب فکر کن تا گفتارت هم نیک شه

Silenc says a lot more than you think 🤍
برای خودسازی باید ‌پنداری رو اول بسازی و طوری که فکر میکنی بعد کم کم رفتارت تغییر خواهد کرد چون طرز ...

خب چار چوب این پندار نیک چیه؟

من به چی فکر کنم ؟؟ به چی فکر نکنم؟؟؟

عواقبشون چیه؟

هر چیزی که در جهت خوب بودن باشه و نه آسیبی به تو بزنه نه به بقیه اسون نیست 

ما باید از کجا بدونیم چه چیزی به ما صدمه میزنه چه چیزی نمیزنه ما که به همه چیز علم نداریم

خب بهتر نیست این دستورات رو از اونی که همه چیز رو میدونه یاد بگیریم؟

ما باید از کجا بدونیم چه چیزی به ما صدمه میزنه چه چیزی نمیزنه ما که به همه چیز علم نداریم خب بهتر ن ...

هیچکسی عالم کامل نیست کار خوب هم مشخصه و اینطور نیست بگی نمیدونی ،مثلا خیرت به خودت و دیگران برسه، یه روز رو به خودت نیکی کن با خودت مهربون باش بدنت رو دوست داشته باش سالم غذا بخور اینا همشون میشه کار خوب

همه اینارو برای اطرافیانت هم بخواه 

خدا عقل داده که هر انسانی فکر کنه والا به یسری میداد و بقیه رو هم میگفت غریزه و از اوناییکه عقل دارن پیروی کنید.

اینطور نیست .

Silenc says a lot more than you think 🤍