2777
2789

سلام خانمای گل 😘😍🥰

ما تو اقدام برل بارداری هستیم و دکتر گفتش که لوبریکانت اسپرمو ضعیف میکنه و نمیشه استفاده کنید. مارک فموره گرفتیم ننوشته که sperm friendly هست. 

کسی میدونه چه مارکی میشه استفاده کرد. آخه همسرم اسپرم‌هاش مشکل داره. برا همین دکتر گفت اگه میخاین لوبریکانت استفاده کنید باید sperm friendly بخرید. ولی ما پیدا نکردیم. کسی میدونه چی میشه خرید؟ 

فدا همه تون 😘😍🥰😍😘❤️🌹😘😍🥰

میشه برا بچه دار شدنم دعا کنید ممنون

گلم چرااستفاده میکنی؟ببخشین واژنتون خشکه یعنی؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش از داروخانه بپرسین

اونا خیلی بهتر راهنمایی میکنن

انشاءالله هر چه زودتر مادر بشین🙏⁦♥️⁩

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

عزیزم از همون داروخانه بپرسید ی جایگزین میده

من سعی کردم لوبریکانت بذارم کنار و دیگه ازش استفاده نکنم .

چون تقریبا احتمال بارداریو صفر میکنه...ولی اگر خدا بخواد همه غیرممکن ها ممکن میشود

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
آره خیلی 

وااای دکتررفتی؟

شوهرم بهم میگه مال توابشارنیاگاراهست😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
😂😂😂😂خوش ب حالت 

🙈🙈🙈😉

عزیزم از همون داروخانه بپرسید ی جایگزین میده من سعی کردم لوبریکانت بذارم کنار و دیگه ازش استفاده نک ...

پرسیدم ی مارک فموره دادن که ننوشته اسپرم کش نیست 

عزیزم کاش از داروخانه بپرسین اونا خیلی بهتر راهنمایی میکنن انشاءالله هر چه زودتر مادر بشین🙏⁦♥️⁩

پرسیدم همش میگن مارک رازک داریم. آخه ما تهران نیستیم