2777
2789
اره 😂😂😂به قول ما لرا دو تا کلوییم😂 عهههه ایول بابا واقعا از لحاظ روحی به همچین جایی نیاز دارم ا ...

😂💔راضیم ازت لنتی«خدا لعنتت کنه امید مشکانی ک هرموق میگم راضیم ازت لعنتت میکنم😭😂»

خیلیییییی خوبه مخصوصا ب چالوک.....

ع و ض ی ی ی ی ی😕😠

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂💔راضیم ازت لنتی«خدا لعنتت کنه امید مشکانی ک هرموق میگم راضیم ازت لعنتت میکنم😭😂» خیلیییییی خوبه ...

رد.دادی# فک کنم نه نکن با خودت هنوز جوونی.....😂

دیوونه.شدیم# رفت.

عقده.ای.کی.بودیم.ما# بخدااا اره به جا منم بهش فحش بده وااای چقد حال میده........

رد.دادی# فک کنم نه نکن با خودت هنوز جوونی.....😂 دیوونه.شدیم# رفت. عقده.ای.کی.بودیم.ما# بخ ...

😐💔خدا نکشه علیرضا رو وقتی گف راضیم ازتو داده میخواسم پاشم برم تهران دونه دونه موهاشو بکنم😭😭😭

دیقا از دست کارای علیرضا فقط باید دیوونه شددددددددد😐😂😍💙

😂😂باشه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
😐💔خدا نکشه علیرضا رو وقتی گف راضیم ازتو داده میخواسم پاشم برم تهران دونه دونه موهاشو بکنم😭😭😭 د ...

😂😂😂عاشق فازتماااا

ب_اعصابت_مثلث_باش#  

اره واقعا یه رفتاراییش ادمو کفری میکنه موافقم باهات👍

خدا ازت نگذره علیرضا ک دخترای مردمو دیوونه کردی لنتییییییی

😂😂😂عاشق فازتماااا ب_اعصابت_مثلث_باش#   اره واقعا یه رفتاراییش ادمو کفری میکنه موافقم باه ...

😂😂😂💙 

ب_ق_قرا_رفتم😂#  

ن نگو اینجوری دیه!!بچم دیشب کنسرت بوده الن خستس😑💛😂

خل_شدم_از_بس_درس_نخوندم# 😭😂