2777
2789

من هنوز هیچ تغییری نکردم🙌 تازه دارم روز به روز بدتر میشم

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این راه حل نیست

باید به روانشناس مراجعه کنید تاببینن در چ سطحی هستید و ب روانپزشک لازم یا ن

تا درمانشونو شروع کنن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
عزیزم این راه حل نیست باید به روانشناس مراجعه کنید تاببینن در چ سطحی هستید و ب روانپزشک لازم یا ن ...

ححس میکنم الکیه..حرف بزنم که چی بشه

قبلا خ مشاور میرفتما

الان دیگه دلم نمیخواد

میخوام ساکت باشم چقد حرف بزنم کسی نفهمه

تا خودت نخوای و روحیتو عوض نکنی این جوشونده ها که هیچی قرصای قوی هم بی تاثیره

من میخوام ولی نمیشه 

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
ححس میکنم الکیه..حرف بزنم که چی بشه قبلا خ مشاور میرفتما الان دیگه دلم نمیخواد میخوام ساکت باشم چ ...

پیش روانشناس رفتی هیچ تاثیری داشت؟

پیش روانشناس رفتی هیچ تاثیری داشت؟

موقتیه...

میدونی 

خودم نمیخوام خوب بشم 

یعنی حال و حوصله جنگیدن با افسردگیمو ندارم

اما دیگه تحملشم ندارم

نمیدونم میتونی درک کنی یا ن

چون خودمم واسه خودم عجیب غریبم

خیلی بده، منم تو یه دوره ای از زندگیم افسردگی گرفتم باید یه تغییر تو زندگیتون ایجاد بشه که اون تغییر باعث خوشحالیتون بشه بنظر من تنها در این صورت افسردگی فراموش میشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
موقتیه... میدونی  خودم نمیخوام خوب بشم  یعنی حال و حوصله جنگیدن با افسردگیمو ندارم اما ...

خیلی حس بدیه 

من اینقدر حرف نزدم که حس میکنم پرم اما نمیتونم چیزی بگم 

تازگیا یه بغض خیلی سنگین هم گلومو گرفته با گریه هم درست نمیشه

اینا موقتی بهتون آرامش لحظه ای شاید بده باید ریشه مشکلتون پیدا بشه و درمان 

ریشه مشکلمو میدونم

اما قابل درمان نیس...

مشکل من ادمای اطرافمن ک دارن ظلمای بدی بم میکنن

منم نمیتونم ازشون خلاص بشم چون خانوادمن

هی میخوام خوب بشم با ی بلا دیونم میکنن