2777
2789
عنوان

خانوما من خیلی دهن لقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 43 پست
شاید دنبال جلب محبت و صمیمیت دیگرانی به خودت متکی باش عزیزم..در درون خودت و از تنهایی خودت سعی کن ل ...

اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع کنم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکار کنم ک درست شه راه حل بگین تمرینی چیزی 

برای خودت تنبیه بزار مثلا اگه دهن لقی کردی بایدمبلغی صدقه بدی یا هزار تا صلوات بفرستی یابشین پاشو یا... 

و هر بار ک دهن لقی کردی حتما خودتو تنبیه کن

ایشالا درست میشه

همین ک ب اشتباه ت پی بردی خیلی جلوی

زندگی را باید زندگی کرد
برای خودت تنبیه بزار مثلا اگه دهن لقی کردی بایدمبلغی صدقه بدی یا هزار تا صلوات بفرستی یابشین پاشو یا ...

خدا کنه بتونم درست کنم خودمو خسته شدم اعتماد بنفسم صفره  خیلی بدم میاد از شخصیتم واقعا دوس دارم ی تغییر عالی داشته باشم 

خدا کنه بتونم درست کنم خودمو خسته شدم اعتماد بنفسم صفره  خیلی بدم میاد از شخصیتم واقعا دوس دارم ...

چند سالتونه؟ 

قدم اولو برداشتی آفرین

ولی حتما حتما این اخلاقتو ترک کن وگرنه بعد ازدواج برات گرون تموم میشه

نا امیدم نشو حتما میتونی همینکه اینقدر عاقلی فهمیدی کارت اشتباه خودش خیلیه

میشناسم کسایو ک بالای سی سالشونه و این اخلاقشونه اصلا هم حس نمیکنن اشتباه کارشون

زندگی را باید زندگی کرد
اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع ...

فیلم ببین...شخصیتهارو مقایسه کن

به اطرافت با دقت توجه کن...

کتابهای روان شناسی بخون...توی گوگِل سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالا

شوخ طبعی خوبه اما بجاش اما لودگی هیچ جا مناسب نیست

مرز باریکیه بین شوخ طبعی و لودگی...

موفق باشی دوست عزیزم

اگر ذهن هزاران حرف بزنه   قلب پای یک حرف می ایستد
اره دقیقا ولی خیلی ضربه میخورم زیادم حرف میزنم چرت و پرت میگم خودمم خیلی خسته شدم واقعا از کجا شروع ...

بهت تبریک میگم

خیلی عالیه که دنبال اصلاح خودتی و اشتباهتو متوجه شدی

انسان موفقی هستی تو

اگر ذهن هزاران حرف بزنه   قلب پای یک حرف می ایستد
بهت تبریک میگم خیلی عالیه که دنبال اصلاح خودتی و اشتباهتو متوجه شدی انسان موفقی هستی تو

خیلی ممنون واقعا ب شنیدن این جمله نیاز داشتم انرژی امشبمو بهم دادی 

چند سالتونه؟  قدم اولو برداشتی آفرین ولی حتما حتما این اخلاقتو ترک کن وگرنه بعد ازدواج برات گ ...

من24سالمه خیاطی بلدم مدرک ارایش پیرایش دارم تتو صورت بلدم اما بیکارم چون اعتماد بنفس ندارم گواهینامه هم دارم اما بلد نیستم ماشین برونم چون میترسم