من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا وقتی کسی جوابتونو نمیده میاین بقیه تاپیک ها رو مسخره میکنین ؟ خب شاید جواب سوالتونو ندونن یا هم این درخواست دوستی رو نخوان بدن بهتون
مگه هرچی میپرسیم اینجا همه مسئولن پاسخگو باشن 🤔🤔🤔
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
کسی مسخره نکرد عزیزم ولی انگار اون موضوعات به نظر خود شما مسخره هست که اینطوری واکنش نشون میدین ...
برداشت شما اینه
حرف من اینه که کسی مجبور و مسئول سوالات ما نیست که تا جواب نگرفتیم بیایم اینجور بگیم که شما تو عنوان گفتی خود من بارها و بارها شده سوال پرسیدم و حتی یکنفرم جواب نداده ولی اینجور رفتار نکردم
خداروشکر که جوابتو گرفتی
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن