2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده.لباس تازم سوخت😭😭

2970 بازدید | 56 پست

یه کت و شلوار برا بیرون خریده بودم دادم دیروز خیاط برام تنگش کنه الان اومدم اتو کنم دستش یکم سوخت عصابم خورد شد..😭😭

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای دستش 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
فداسرت😐

ینی ناراحت نباشم هی بغض میکنم شوهرم میگه پاشو بریم برات ۱۰تاازینا بخرم😓

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم یه چادر نو گرفته بودم برای بار اول اومدم اتو کنم برم خونه جاریم ..درست از وسط چادر شروع کردم .تا اتو رو گذاشتم سوخت ..اصلا یادم نمیره ..کوتاش کردم برای دخترم 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است