2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا تا سه سالگی خیلیه که😓

شما برو علمتو ببر بالا تحقیق کن هنوز عضله اختیاری بچتون دستش نیس چطور میخای بزور بگیریش از جیش درصورتی ک ناحیه اون هنوز ناخوداگاه هست.بعدم حتما باکلی دعوا و فلان گند بزنین ب شخصیت بچه

شما برو علمتو ببر بالا تحقیق کن هنوز عضله اختیاری بچتون دستش نیس چطور میخای بزور بگیریش از جیش درصور ...

نه بابا دوست عزیز دعوا ندارم که ببخشید سوال پرسیدم خوب اگه میخواستم این کار و بکنم اصلاً نمیپرسیدم هر چیم تو نت زدم جواب درستی نگرفتم فقط گفته بودن  از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن همزمان نباشه و توضیح داده بودن چطور راحت تر از پوشک بگیرینش و زیاد درمورد سن و سال توضیح نداده بودن 😞😕

نه بابا دوست عزیز دعوا ندارم که ببخشید سوال پرسیدم خوب اگه میخواستم این کار و بکنم اصلاً نمیپرسیدم ه ...

ببین دخترها زودتر از جیش گرفته میشن ولی پسرها سه سال هنووووز اروم اروم باید شروع کرد

شما برو علمتو ببر بالا تحقیق کن هنوز عضله اختیاری بچتون دستش نیس چطور میخای بزور بگیریش از جیش درصور ...

ومیخواستم از تجربه ی دوستان استفاده کنم همین 

میخواستم ببینم دیگه از کی باید شروع کنم اگه نگاهی به تاپیک قبلیم بندازین متوجه میشین که یکی از دوستان تو ۲۳ ماهگی شروع کرده اون یکی تودو سال و نیمگی

ومیخواستم از تجربه ی دوستان استفاده کنم همین  میخواستم ببینم دیگه از کی باید شروع کنم اگه نگاه ...

اره دوسال و نیم بهتر هس بنظرم.فقط یواش یواش ...راهکار یاد بگیر هروق رف دستشویی بهش جایزه بده ک شرطی شه ....قصر جادویی بخر ک رو اون بشینه اینکارا

ببین دخترها زودتر از جیش گرفته میشن ولی پسرها سه سال هنووووز اروم اروم باید شروع کرد

خب من دختر دارم به نظرتون چه زمانی مناسب تره؟ 

و اینکه اگه اطلاع دارین الان دخترم خیلی لجباز شده اگه به چیزی که میخواد نرسه شدیداً گریه میکنه مثلاً میخواد بره بالای اوپن یا میز و ... چیکار کنم که لوس و لجباز نشه؟

خب من دختر دارم به نظرتون چه زمانی مناسب تره؟  و اینکه اگه اطلاع دارین الان دخترم خیلی لجباز ش ...

گلم اشکالی نداره وقتی کاری ک شما دوس ندارین رو انجام میده حواسش رو باکار دیگه ای پرت کنین تازه ۳ سالگی اوج لجبازیشون هس بعد اروم میشن تا ۴ سال

اره دوسال و نیم بهتر هس بنظرم.فقط یواش یواش ...راهکار یاد بگیر هروق رف دستشویی بهش جایزه بده ک شرطی ...

ببخشید اینقدر سوال میپرسم شرطی شدن بچه مگه بد نیست اینطوری همیشه توقع کادو داره و...

ببخشید اینقدر سوال میپرسم شرطی شدن بچه مگه بد نیست اینطوری همیشه توقع کادو داره و...

ن کادو کوچولو.مثلا یک کاغذ بزنی براش روی کمدش هربار رف دستشویی یک عکس برگردون ستاره بزنی روش‌

یا هروقت اومد دوتا دونه اسمارتیس بهش بده

ک توقعش زیاد نشه

ن شرطی شدن اینجا خوب چون بعد یاد میگیره و میاد بعد یک ماه ک یاد گرف جایزه دادنش رو قطع کن شما.دوبار بده ی بار نده مثلا تا کلا قطع کنی